Ramazandan dolayı yemekte isteksizlik

selamlar ya 1 haftadır ramazanda resmen eridim diyebilirim hiç yemek yeme isteğim olmuyor iftarda 3-4 kaşık yemek çok az yesem bile doyma hissi oluyor halsizlikte cabası ne yapabilirim bu konuda sahurdada öyle delirecem gücümün tükendiğini hissetmek deli ediyor ya hiç gücüm ykmuş gibi yemek yemeyi nasıl arttırabilirim ramazan için iştahsızlık çok fazla var

1 gün oruç tutma.O zamanda halsizlik varsa onu bilemem.

Oruç olarak tutmadığın 1 günü borç olarak hesapla.Ağustosun 1.günü oruç tutarsın.

Aslinda pek yapabilecek birsey yok :/ istah acici meyve sebzeler tuketebilirsin, internette pek cok liste var bu konuda.

Daha boyle fresh karbo icecekler yapabilirsin kefir, yogurt, muz vb seyler buzla miks edildiginde his kalorisi yuksek icecekler cikabiliyor.

Bak şuan saçma gelebilir size ancak En çok sevdiğin yemeği yap.Sevdiğin yiyeceği yerken hala ama hala iştahsızlık varsa yukarıdaki tavsiyeleri dinle.Saçma geldiyse eğer sana yapmayabilirsin:D

Bende de aynı sıkıntı var son zamanlarda.Bende protein içeren içeceklere yöneldim.son dönemler de çok fazla ayran içiyorum.

Back
Yukarı