recep yaylagül vefat etmiştir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpi34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alpi34

Yeni Üye
degerli abim hocam bircok kez türkiye şampiyonu olmus recep yaylagül allahın rahmetine kavusmustur 53 yasında genc yasında aramızdan ayrılan abime allahtan rahmet kederli ailesine bassaglıgı diliyorum seni özlüycem be baba:(:(

evet kalp krizinden vefat etti antalyada sampıyon olduktan sonra ekimdeki yarısa hazırlanıyordu ancak bir sinirle duvara yumruk atmıstı parmagını kırdı ekimdeki yarısa giremedi anlayacagınız hiç beklemiyordum kendine has antremanları vardı 15 yasındakı cocukla bile arkadas olabilecek kadarda alçak gönüllü bir insandı tanısaydınız inanın sizde cok üzülürdünüz antalyaya bu sporu sevdiren kişiliktir

Allah Rahmet Eylesin.

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin... Kalp Krizinin sporla bir ilgisi var mı peki ?

Allah rahmet eylesin...hepimizin yaşayacağı son her zaman iman yönünden hazırlıklı olmamız lazım...geride kalanlara Allah sabır versin...

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Ayrıca bende merak ediyorum vg ile ilgisi varmı diye ?

allah sevenlerine ve ailesine sabırlar versin.mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır dilerim erken yaşta vefat etmiş zor bi durum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı