Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel bir başlık olmuş benimde süper bir çizimim vardı ronnie yi çizmişdim dersde okul sırasına silmemişlerse resmini çeker koyarım kızlar bakıp bakıp iğrenç diyordu bende dedim o zaman süper çizdik kızların ronnie e iğrenç demesi demek ronnie yi süper çizdik demek.
Sağolun arkadaşlar yorumlar için Bu ilerde bu konuda düzgün bişeyler çizersem faydalanırım bundan diye çok kısa zamanda çizdiğim karakalem renk olsa daha iyi olabilirdi. Hataları da var tabi kağıtta daha güzel biraz daha büyük yinede güzel olmuş ilk bittiğinde ben pek sevmedim sonradan beğendim Çizerken korktum hatta vazgeçecektim bu kadar kası nasıl yapacaz dedim fotoğraf da siyah beyazdı İnsanı çizmek en zorudur orantısından güzelliğinden karmaşıklığından dolayı. 1 de spor yapan bi vücutsa )))
Tşk arkadaşlar Önkollar en gerçekçi duran yeri olmuş Oranlarını fazla ölçüp biçmeden çizdim ama zaten senelerdir hep bunların fotoğraflarına bakıyoruz )) Bence biraz kaçırmak lazım bazı yerleri yoksa fotoğraftan farkı olmaz resmin uğraşmanın anlamı olmaz teknolojiyi kullanırdık.. Çizgiler boyalar biraz belli etmeli ki sanat olsun ama nedense genelde tam tersini yaparlar. Çiz bence de hem stres atarsın
eheheh aynen boyutla oynayınca bende de şaftı kaydı adamın )
Biraz arkaplanı tamamladım photoshopta 1024X768 yaptım bunu kullan istersen duvarkağıdı için