Resimli- Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 Haftadır düzenli spor yapıyorum. Spor salonlarına bir türlü alışamadım. Sizce evde yapabileceğim hangi egzersizleri yapmalıyım. Ağırlık mı çalışmalıyım? Yoksa kondisyon üzerine mi?
Günde 1 saat spor yapıyorum. Programım sürekli aynı. Yarım saat kondisyon ve yarım saat dambılla çalışıyorum. Ancak beslenme düzenim hiç yok gibi.
Genelde kahvaltı ve öğlen yemeği yemem. Aklımdan hep fazla öğün yersem daha da kilo alırım gibi geliyor. Saat 19.00'da akşam yemeği yerim.
Bundan 2 sene önce tam 114 kiloydum. O fotoğrafım yok. Ancak yanaklarım felan acayip büyüktü Recep İvedik gibiydim :)
Hatta ailemdekiler bile öyle çağırırdı. Sonra 88'e düştüm ve düşüş o düşüş. Ne yaptıysam daha da kilo veremedim. Sonra 2 ay kadar önce 93'e çıktım yeter dedim :) ve en son tartığındımda yani 2 hafta önce kadar 86 kiloydum şu an kaç kiloyum bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım üstadlar :)
Bu 6 hafta önce halim yani 1. hafta
qrztli.jpg

Bu da en son halim 6. hafta hiç değişiklik yok gibi. Galiba vücuttaki suyu attım 6 kilo :)
2agqeeu.jpg

Omuz ve Kollardaki Sarkmalar :) Bu fotoğraf 4 hafta önce çekildi
6sdq2v.jpg

Ve bu da en son hali
sf8d1v.jpg

Dağınıklık için kusura bakmayın malum öğrenci evi :)

ve profilden göbek 1. hafta
13yqtqq.jpg

6. hafta birazcık içime çektim göbeği ama aşırı değil :)
2nhnt69.jpg

Ve sırt bölgesi
r0nxw8.jpg

ve sırtın son hali
2hd6w7o.jpg

Eveet durum bu :)

Hocam yapma gözünü seveyim kahvalti ve öğle yemeği yememek nedir:) bak kendi tecrubelerimden soyluyorum boyle giderse hizli kilo vermekten deri sarkar daha da koyu bir goruntu olur. Su anda pek bi sarkma goremedim. Yaglardir onlar. Kondisyon mu agirlik mi dersen ikisini de yapmalisin derim.
Gelisime gelicek olursam bence guzel gidiyorsun ama dedigim gibi muhakkak hadi kahvaltiyi gectim ogle yemegini yemelisin. Ustadlar daha detayli analiz yaparlar ben sadece apacik olanlari soyledim. Basarilar ;)

Günlük kalori miktarını hesapla. Diyelimki alman gereken 2500 kcal. Bundan 500 kcal eksilterek beslen. Yani 2000 kcal baktın kilo veremiyorsun 100-200 kcal daha düşür. bunuda 5 öğüne böl. Hem açlık hissi olmamış olur hem de metabolizma hızlandığından istihraat sırasındaki kalori yakımın artmış olur. Bunun yanında ağırlık çalışması ve Hııt kardio tavsiyemdir. haftada 3-4 gün şeklinde.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı