karakurali
Üye
6 Haftadır düzenli spor yapıyorum. Spor salonlarına bir türlü alışamadım. Sizce evde yapabileceğim hangi egzersizleri yapmalıyım. Ağırlık mı çalışmalıyım? Yoksa kondisyon üzerine mi?
Günde 1 saat spor yapıyorum. Programım sürekli aynı. Yarım saat kondisyon ve yarım saat dambılla çalışıyorum. Ancak beslenme düzenim hiç yok gibi.
Genelde kahvaltı ve öğlen yemeği yemem. Aklımdan hep fazla öğün yersem daha da kilo alırım gibi geliyor. Saat 19.00'da akşam yemeği yerim.
Bundan 2 sene önce tam 114 kiloydum. O fotoğrafım yok. Ancak yanaklarım felan acayip büyüktü Recep İvedik gibiydim
Hatta ailemdekiler bile öyle çağırırdı. Sonra 88'e düştüm ve düşüş o düşüş. Ne yaptıysam daha da kilo veremedim. Sonra 2 ay kadar önce 93'e çıktım yeter dedim
ve en son tartığındımda yani 2 hafta önce kadar 86 kiloydum şu an kaç kiloyum bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım üstadlar 
Bu 6 hafta önce halim yani 1. hafta
Bu da en son halim 6. hafta hiç değişiklik yok gibi. Galiba vücuttaki suyu attım 6 kilo
Omuz ve Kollardaki Sarkmalar
Bu fotoğraf 4 hafta önce çekildi
Ve bu da en son hali
Dağınıklık için kusura bakmayın malum öğrenci evi
ve profilden göbek 1. hafta
6. hafta birazcık içime çektim göbeği ama aşırı değil
Ve sırt bölgesi
ve sırtın son hali
Eveet durum bu
Günde 1 saat spor yapıyorum. Programım sürekli aynı. Yarım saat kondisyon ve yarım saat dambılla çalışıyorum. Ancak beslenme düzenim hiç yok gibi.
Genelde kahvaltı ve öğlen yemeği yemem. Aklımdan hep fazla öğün yersem daha da kilo alırım gibi geliyor. Saat 19.00'da akşam yemeği yerim.
Bundan 2 sene önce tam 114 kiloydum. O fotoğrafım yok. Ancak yanaklarım felan acayip büyüktü Recep İvedik gibiydim

Hatta ailemdekiler bile öyle çağırırdı. Sonra 88'e düştüm ve düşüş o düşüş. Ne yaptıysam daha da kilo veremedim. Sonra 2 ay kadar önce 93'e çıktım yeter dedim

Bu 6 hafta önce halim yani 1. hafta

Bu da en son halim 6. hafta hiç değişiklik yok gibi. Galiba vücuttaki suyu attım 6 kilo

Omuz ve Kollardaki Sarkmalar

Ve bu da en son hali

Dağınıklık için kusura bakmayın malum öğrenci evi

ve profilden göbek 1. hafta

6. hafta birazcık içime çektim göbeği ama aşırı değil

Ve sırt bölgesi

ve sırtın son hali

Eveet durum bu