Hasretim38
Üye
Rick piana kolu buyutmek icin her gece yatmadan yapilacak 2 hareket gosteriyor salonda kol yapmadigim gunlerde bunu uygulasam hergun yatmadan 100 tekrar girsem kollarim icin yararlimi olur zararlimi
boşRick piana kolu buyutmek icin her gece yatmadan yapilacak 2 hareket gosteriyor salonda kol yapmadigim gunlerde bunu uygulasam hergun yatmadan 100 tekrar girsem kollarim icin yararlimi olur zararlimi
Neden boyle dusundugunu paylasirsan daha yararli olacak.
arkadaşın da dediği gibi günde 8 öğün ve anabolik le işe yaraya bilir ama bunlar yoksa işe yaramaz kas gelistirmek için ağır çalişmak lazım ben rich pianin kol antremani ile cok zaman kayp etdim bi işe yaramadı vucut agırlığı antremanindan daha cok verim kazandımNeden boyle dusundugunu paylasirsan daha yararli olacak.
Bende sizin gibi dusunuyorum 5 kg ile yapmaya baslarim tesekkur ederim.Bu tarz değişik antrenman tekniklerini bende araştırmıştım. Anladığım kadarıyla hafif kilo çok tekrar girmekten bahsediyorsun çok tekrar derken. Aslında bakarsan bildiğim kadarıyla bu olay şöyle işliyor. Antrenman günü sağlam bir kol antrenmanı yapıyorsun. Yani negatiflere dikkat ederek ve doğru yoğunlukta bir antrenman ile kaslarında mikro yırtıklar oluşturuyorsun. Ertesi gün ise aynı bölgeye pump yaparak yani az ağırlık çok tekrar besince yüksek kanın bu bölgeye gitmesini sağlıyorsun. Bu pump antrenmanını bir dahaki kol antrenmanına kadar her gün yapıyorsun. Ama önemli konu bu pump yani feeder antrenmanları kesinlikle kası yormamalı ve çok iyi beslenmelisin. Bunu bir iki ay kadar yapmaya devam ettiğinde pump yaptığın bu bölgede vücut yeni kılıcal damarlar üretiyor. Ve sonuç olarak vücut artık besinleri bu bölgeye daha rahat taşıyor. Özellikle omuz, kol ve kalflarda bu tekniğin etkili olacağını düşünenlerdenim.
Denemeye değer.
5 kilo ile başta dediğin gibi 100 tekrar düşünüyorsan 2-3 gün kollarını kullanmamayı göze alBende sizin gibi dusunuyorum 5 kg ile yapmaya baslarim tesekkur ederim.