Riza Kayaalp 360 kg squat

İzledim videolarını, growth kullandığını anlamak bu kadar zor olmamalı :) Forearmına bakman yeterli olacaktır.
abi o zaman bu adamın neden deadlift squat düşükken bench yüksek :) bunun sebebi:)
peki ne zamandan beri growth alıyor bunu nasıl anlarım forearm dediğin yer neresi
ben buraya video koyduğum zaman 172.5kg ve 150 kg 6 tekrar doğaldım kısaca birinin doğal olup olmadığını bana bi anlat abi

abi o zaman bu adamın neden deadlift squat düşükken bench yüksek :) bunun sebebi:)
Çalışmayla alakalı, seninde öyleydi deadlift squat hiç yapmıyodun sadece bench yapıyodun benchin gelişti. Mesela 2 haftada 1 kere deadlift 1 kere squat yapıyodur 10 gün bench yapıyodur, doğal olarak bench gelişicek.

Çalışmayla alakalı, seninde öyleydi deadlift squat hiç yapmıyodun sadece bench yapıyodun benchin gelişti. Mesela 2 haftada 1 kere deadlift 1 kere squat yapıyodur 10 gün bench yapıyodur, doğal olarak bench gelişicek.
peki ne zamandan beri growth alıyor bunu nasıl anlarım forearm dediğin yer neresi
ben buraya video koyduğum zaman 172.5kg ve 150 kg 6 tekrar doğaldım kısaca birinin doğal olup olmadığını bana bi anlat abi
bunun faktörleri ne

Faktör olarak değilde 5 yıldır okadar çok bodybuilder strongman powerlifter armwrestler takip ettim ki, görüntüden tamamen ne kullandığı anlaşılıyor. Senin 150 172.5 videolarınıda izledim ve doğalsın o videolarda. Forearm dediğim bura.

Son düzenleme:
iyi ama sırtına yapabileceğinden 160 kilo daha fazlasını alırsan beline zarar verme ihtimalin çok daha yüksek.
Ama o ilk videoda kaldırdığı range çok az yani bilemiyorum bence o açıda çok az kaldırarak beline zarar vermesi çok zor , ama o ağırlığı biraz daha inse kaldırma hususunda form hatası yaparak beline zarar verebilir.

Faktör olarak değilde 5 yıldır okadar çok bodybuilder strongman powerlifter armwrestler takip ettim ki, görüntüden tamamen ne kullandığı anlaşılıyor. Senin videolarınıda izledim ve kesinlikle doğalsın. Forearm dediğim bura.

172.5 kg ve 150 kg 6 tekrar doğalım ama 135 kg 10 tekrar ve 175 177 180 de doğal değilim kendimi sorsam ben sölemeseydim nerden anlardın:)

Her doğalım diyene inanamak lazım Kali ye kalsa oda natural, ulisses simeon panda herkes natural

Şuan 120 kg yim ve tek yaptığım KARBONHİDRAT TÜKETİMİNİ ARTTIRMAKTI....

ben sölemesem nerden anlardın[DOUBLEPOST=1465501503][/DOUBLEPOST]neyse abi gerçekleri gördüm çok sagol:D bide geçen küre girdiğim için bana diyoduki ben naturalim sen iğnelisin 320 kg bench basmadan gelme karşıma iğneyi bassam ben basardım vs diyordu:D

Son düzenleme:
Her doğalım diyene inanamak lazım Kali ye kalsa oda natural, ulisses simeon panda herkes natural

Şuan 120 kg yim ve tek yaptığım KARBONHİDRAT TÜKETİMİNİ ARTTIRMAKTI....
Ama o adamlar doğalım demek zorunda , sponsorların oluyor , bir marka protein tozunun reklamını yapıyorsun para alıyorsun ama internette şöyle bir videon var ben anabolik steroid havuzuna düştüm.Şimdi anabolik havuzundan yüzen biri protein tozu kullanıyorum dese :D reklamını yapmaya çalışssa nolur ki bir ürünü kim alsın , zaten adam protein sentezini deli gibi artıran anabolikler kullanıyor , protein tozunu kullanmasa bile çalışarak büyücek yani kısacası para kazanmak için söylemiyorlar ama belli , ronnieye kalırsak oda steroid değilmiş :D

Ama o adamlar doğalım demek zorunda , sponsorların oluyor , bir marka protein tozunun reklamını yapıyorsun para alıyorsun ama internette şöyle bir videon var ben anabolik steroid havuzuna düştüm.Şimdi anabolik havuzundan yüzen biri protein tozu kullanıyorum dese :D reklamını yapmaya çalışssa nolur ki bir ürünü kim alsın , zaten adam protein sentezini deli gibi artıran anabolikler kullanıyor , protein tozunu kullanmasa bile çalışarak büyücek yani kısacası para kazanmak için söylemiyorlar ama belli , ronnieye kalırsak oda steroid değilmiş :D
benim öyle bir amacım yok videolar soranlara diyorum 180 kg doğal değil en son doğal bastıklarım 172.5 kg 150 kg 6 tekrar ve 135 kg 9 tekrar daha üstü için kür yaptım diyorum 3 kuruş için milleti kandıramam Allah verir belamı vermese bile bu işin Ahiret tarafı var orda sormayacak mı ?

ben sölemesem nerden anlardın[DOUBLEPOST=1465501503][/DOUBLEPOST]neyse abi gerçekleri gördüm çok sagol:D bide geçen küre girdiğim için bana diyoduki ben naturalim sen iğnelisin 320 kg bench basmadan gelme karşıma iğneyi bassam ben basardım vs diyordu:D
Hahahahhahaaahha ,ben dogalim lafini duymaktan kusucam artik :D Siz ayni salondami calisiyosunuz

çok eğilmediğinden postüre pek sorun yaratmiyacağını düşünüyorum ve yukarda denildiği gibi güreşte tam squattan çok çeyreğin daha faydası olabilir. Sonuçta mantıken bakınca güreşte daha çok o üstteki kaldırma kısmı yapılıyor. Tamamen eğilinmediğinden güreşe özel olarak çalışınca öyle yapması normal. Tabi bu benim fikrim ne kadar doğrudur bilemem :)

Mesela en basitinden uzun atlama yaparken kaç derecelik aciyla tahtadan ciktigina bakin,çeyrek ve yarim squat daha yararli olur

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 551
https://tr.wikipedia.org/wiki/Rıza_Kayaalp[DOUBLEPOST=1465467163][/DOUBLEPOST]Güzel ülkemin insanları bu kişi ne bir halterci ne de bir powerliftercı o kişi profesyonel grekoromen güreşçisi herkesin kendi hedef ve programları var.
Bu kişinin antreman düzenini, antreman yoğunluğu,ağırlık antremanlarındaki hedefleri biliyor musunuz?Hayır tabikide...Milli bir sporcuyu bu kadar alaycı bir dille eleştirmek hiç hoş olmamış...
Başlığı açan kişi Rıza Kayaalpi bb cilerle kıyaslamış kıyaslamasına da o ikisinin hiç bir ortak noktası yok bir tanesi güreşçi güreş+ağırlık çalışması yapıyor;bir diğerinin tek amacı görsel olarak büyük ve az yağ oranın da podyuma çıkmak
Başlığı açan arkadaş yaptığı hareketten hangi ilaçları aldığını dahi anlamış helal olsun.:):):)
Bu millet hiç bir zaman takdir etmeyi öğrenemedi öğrenemeyecek anlaşılan.
Bu yazdıklarım dışında video hakkındaki düşüncem çeyrek squat bile değil o konuda haklısın ancak mesajımın ilk kısmında bu konudan bahsettim.
Growth ve decayla geziyor bu yorumada bayıldım ayrıca iki sene de bir avrupa ,dünya şampiyonlarına katılan bir sporcu bunları kullanacak ve testlerde vücudun da çıkmayacak:):)[DOUBLEPOST=1465467920][/DOUBLEPOST]
İnternet elimizin altında google amcaya yaz bak istersen başarılarına...Tanımadığın insan hakkında atıp tutmak ne kadar kolay oh ne ala.spor alanında cacık olmazmısmıs spor uluslararası başarı için gerekli olan şeyleri bilmediğin ne kadar belli.En son şampiyona da Rıza Kayaalpin final müsabakası sırasında kanal canlı yayını kesti gelmiş burda ahkam kesiyorsunuz...
Katılıyorum boş boş konuşuyorlar işte rıza kayaalp çok iyi bir sporucudur onun yaptıklarının sadece 10 da 1 ini yapabilseniz keşke sonra ona laf atsanız sanki daha mı iyi olur ne :)

Katılıyorum boş boş konuşuyorlar işte rıza kayaalp çok iyi bir sporucudur onun yaptıklarının sadece 10 da 1 ini yapabilseniz keşke sonra ona laf atsanız sanki daha mı iyi olur ne :)
Squatinin 10 da 1 i egilerek yapsam kabul olurmu

Ben Yasarin 200 klio bastigina inaniyorum neden derseniz ? Mesela almanya ve türkiye arasinda gidada büyük fark var.
Türkiyeylen almanyanin sütünü kiyaslayan anlar, bunun tabiki vücudada etkisi var.. almanyadaki insanlar daha uzun ve iri sayilir.
Amerikadan hiç bahsetmiyim bile orda zaten yiyecekler çogu gen manipulationu yapilmis.
Adami tanimadan akla gelmiyen seylerde olabilir, mesela diabetes hastaligi yüzünden insulin alan bir bench pressci taniyordum RAW 200 kilo basiyordu. Sorarsan naturel.. :)

Ben Yasarin 200 klio bastigina inaniyorum neden derseniz ? Mesela almanya ve türkiye arasinda gidada büyük fark var.
Türkiyeylen almanyanin sütünü kiyaslayan anlar, bunun tabiki vücudada etkisi var.. almanyadaki insanlar daha uzun ve iri sayilir.
Amerikadan hiç bahsetmiyim bile orda zaten yiyecekler çogu gen manipulationu yapilmis.
Adami tanimadan akla gelmiyen seylerde olabilir, mesela diabetes hastaligi yüzünden insulin alan bir bench pressci taniyordum RAW 200 kilo basiyordu. Sorarsan naturel.. :)
cidden almanyada yaşayan yaşıt kuzenim benden uzun ve iri :D oranın suyunda bişey var :D

Back
Yukarı