Yorumun için saol ama bu genetik yapıya göre vücudun özellikleri değişebilir tabi , kullanan diğer kişiler hani ilerde çıksa bile tek tük çıktıgını söylediler ayrıca bu kişiler sporda yapıyolardı... Ama benım vucudum ne tepki verir bilemem tabi... Sabun yerine temizleyici jel kullanmayı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1409139201][/DOUBLEPOST]2 kere roaccutane kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. 8 ay ve 10 ay olmak üzere iki kere kullandım aynı anda sporumu da yaptım beslenmemden de kısmadım, supplementde kullandım. Karaciğer değerlerim de hep normaldi. Kullandığın süre zarfında faydasını göreceksin aknelerin iyileşecek ama sadece belli bir süreliğine. Zararları da büyük olacak. Benim durumumda baya ileriydi. Tekrar eskisi kadar çıkmaya başlayınca yeni gittiğim doktor sadece birkaç vücut sabunu önerdi ve bir soyucu krem. En önemli olan vücut yağ dangesini koruman günde 2 kere yıka bu tür sabunlarla sadece o kadar.
Benim normal beslenmem bayağı bi çok olucak yani direk bulk dönemiyle başlıcam zaten zayıfım yani tabiri caizse karbonhidrata doğal yönden abanıcam normal kalorinin 300-400 fazlasını alıcam bu supplement etkisi yapar diye korkuyorum sonuçta oda bir besin takviysi ordan gelicek karbonhidrat miktarını doğal olarak alıcam...Mümkünse bu süreçte supplement kullanma karaciğerini yorabilirsin