Rob Bailey

1XJM2QQD7sDCDSasAkxY3tFU4QZe1082.jpeg

FLF2.jpg

1AVAl1VLLAwmgsj8sLs4WKZJwXOi0o547.jpeg
PUMP11Aug11C.jpg
kendisi 28 yaşında olup Dana Linn hanım efendinin kocasıdır bu yüzden kendisinden nefret ederim ama antreman videoları gaza getirici

yönetimden uyarı gelince sen de çareyi kadın modellerin kocalarına başlık açarak bulmuşsun sanıyorum :D

kendisini dana nın kocası olduğu için sevmem.Geçen facebook hesabından i'm not a body builder tarzında bi şeyler saçmalıyordu kendisi.üstelik saçını falan da hiç sevmem kendisinin.

üst vücudu çok iyidir.fakat kalfları çok küçük kalmıştır.

flag nor fail diye bir giyim şirketi de var..

ben bu hanımefendinin bir şirketini biliyorum ayrıca youtube'da kanalı var üzerindeki mavi tshirtde de yazıyor videolardan biri:
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=rIwa-PMEz_Y[/YOUTUBE]

dana lin bailey
flag nor fail

flagnorfail.com

Son düzenleme:
yönetimden uyarı fitnessçı hanımlarla ilgili çok konu açtığım için değil o hanımlar hakkında maalesef sitede bazı arkadaşlar banyo muhabbeti yaptı işi cinsel yorum yazmaya getirince uyarı geldi doğal olarak ama yinede fitnessçı kız konusunu abarttığımı düşünüyorum şahsen Rob Baileyin eşi kadar tanınmış ünlü bir sporcu olmadığı gerçek giyim şirketi var iş adamı aslında saçı giyimi iyi bence kendi imajını yapmış vücudu estetik ama dediğin gibi üst vücudu daha iyi

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı