Rocky_4 yağ yakım günlüğü

Dün itibariyle 70 kg olarak başlamaya karar verdiğim yağ yakım günlüğümde amaç 66-65 kg yi görmek inş eylüle kadar 16 yaşındayım daha önce spor yaparak 10 kg kadar verdim ancak sonra salonu bırakınca 2 kg sağlıksız bi şekilde aldım salon bitince motivasyon da düştü ama şartalar bunu gerektiriyor yapacak bişey yok amacım evdede bi istikrar sağlayarak bir süredir ara verdiğim spora tekrar düzen kurarak 66-65 i görmek eylüle kadar inşallah hedefime ulaşacapım şu 1 hafta hastalıkla geçti halada devam ediyor(grip) ondan dolayı inş pazartesi antrenman yapmaya başlamayı düşünüyorum şimdilik sadece beslenme olarak gidicem.(Pazartesiye kadar)
Boy:1.80
kilo:70
yaş:16 en yakın zamanda diğer ölçüleridr yazmaya çalışacağım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu Salı(29 Nisan 2014) gününün beslenme programı:
ysypaty4.jpg

Sabah kahvaltısı
Çay-2 şekerli(normalde içmem annem zorladı için ısınır olum diye )
1 tam yumurta
2 dilim beyaz ekmek
tahmini olarak kibrit kutusu beyaz peynir(beyaz peynirde yağ çok dün yedim ama bugün çıkarttım)
1 yemek kaşığıda bal ya yedim ya yemedim

Ara:
Portakal
2 poğaça

Öğlen:
Salçalı makarna(evdekiler salçalı yiyor ondan dolayı)
1 kase yoğurt

Arada 3 hoşbeş biraz da çizi

Akşam:
Patates kızartması
3 adet köfte

Dün ölçüyü baya kaçırmıştım bugün düzenledim biraz daha

Bugün
Sabah kahvaltısı
1 tam yumurta
2 dilim beyaz ekmek
tahmini olarak kibrit kutusu tulum peynir(beyaz peynirde yağ çok tulum peynirde yine yarısı kadar en azından)

Ara:
Portakal
Halley

Öğlen yiyemedim ondan dolayı geçiştirdim
susamlı kraker
4 minik poğaça
Nesquik gofret

Akşam
1 bardak karışık meyve suyu
Pilav
Kızartma et

Bugün yaptığım hataların da farkındayım ondan dolayı yarın öğlen yemeği yiycem ve aburcuburu kesicem
(Nerderyse 20 gr yağ aburcuburdan geldi)
e4avuvaj.jpg
[(Edit: Program yaklaşık değerleri hesaplıyo ondan dolayı her anlamda değerler 5-6 gram değişebilir yani yalan olmasın kendimi kandırmıyım Ama neredeyse dünün yarıısna indi yağ ama öğlen yemeği yememek ve abur cuburr kendimi kötü hissettiriyo )
Neyse bakalım ve yarın neler olacağını görelim artık sabahları çay beyaz peyniri çıkartmayı düşünüyorum en azından tulum peyniri yemeyi diyim beyaz yerine]

Son düzenleme:
Bugün yememe pek dikkat etmedim çünkü misafirler geldi kendimi tutamadı ancak vicdan azabı duyup karın idmanı yaptım yarın okul var okul günleri daha iyi besleniyorum daha düzenli oluyor yarın antrenman+beslenme programı ile inş uygulayacağım herkese iyi sporlar

bugün diyetime başladım şu saate kadar sağlıksız abur cubur tarzında bişe yemedim

Sabah
2 dilim beyaz ekmek içi çıkarılmış sadece kabuğu var üzerine bal peynir böyle iki dilim ve 1 yumurta

okulda hiçbişey yemedim
eve geldim 4:10 gibi
yarım kase yoğurt
1 kase pilav
1 parça beyaz et

ara
portakal

6:20
1 tabak bezelye etli
1 kase salata
1 beyaz ekmek

akşam yemeği macrosu hariç

ujypy9az.jpg

Bu Salı(29 Nisan 2014) gününün beslenme programı:
ysypaty4.jpg

Sabah kahvaltısı
1 tam yumurta
2 dilim beyaz ekmek
tahmini olarak kibrit kutusu beyaz peynir(beyaz peynirde yağ çok dün yedim ama bugün çıkarttım)

Ara:
Portakal
2 poğaça

Öğlen:
Salçalı makarna(evdekiler salçalı yiyor ondan dolayı)
1 kase yoğurt

Arada 3 hoşbeş biraz da çizi

Akşam:
Patates kızartması
3 adet köfte

Dün ölçüyü baya kaçırmıştım bugün düzenledim biraz daha

Programin adi ne

ara olarak 18:45 te kırmızı elma yedim şimdi yakın zamanda evde antrenmana başlıycam bi aksilik olmassa

Back
Yukarı