• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

roninin ensesıne tokatı basacam

sırt güzel latissimusdorsiyi güzel acmıssın ve yaymıssın...
gögüslerde güzel...

ama biraz hacimsizsin hacim kazanmalısın (ronnie ye tokat atmak icin)

ayrıca sen ronnienin enseye tokat atana kadar ronnie bu dünyadan gitmis olur :badgrin: :badgrin: :badgrin:

basarilar diliyorum...

bence kanatları daha aşağı çekmeli ve bicepslere biraz konsantrasyon uygulamalı vücut sağlam görünüyor ama bir de karından poz alsaydık keşke :roll:

20 yıl sonra basarsın artık Ronni'nin ensesine tokatı

mükemmel bir orantı var anatomin harika ölçülerini verirmisin.vede kullandığın takviye ürün varmı
iyi çalışmalar.

selam arkadaşlar.roni olayını resmi koyan arkadaşım yazmış..ben şu anda haftada 3 gün idman yapıyorum.inanması zor olabilir sizin için ama amino bile kullanmıyorum.ben bu vücudu peynir ekmek ile yaptım.evli olduğum için fazla prof düşünmüyorum.bence body'i doğal yollardan yapın ben 8 yıldır aralıklı olarak idman yapıyorum.body'i çok seviyorum bu bir tutku benim için evlendiğim halde bırakamadım.en sevdiğim alışkanlığım bu spor.hepinize sevghiler umarım herkes istediği kadar bir vücut yapar..ACI YOK KAS YOK

DIGIT dostum ölçülerimi şu an tam olarak bilmiyorum bugün ölçüp yazıcam.ama sana şunu söyleyebilirim omuzlarımla göğüslerim diğer bölgelerime göre çok daha iyi.

JRARNİE dostum kanatlarımın herhangi bir formülü yok bende normal insanlar gibi çalışıyorum barfiks,enseye çekiş,bacak arası(t bar),super rowing genelde bu hareketleri çalışırım şu an super rowing'i çektim başka bir hareket yapıyorum değişiklik olmalı arasıra..

çok iyi eksikler belin kalın ama eminim inceltirsin ve tenin çok beyaz aynı fotoyu birde bronzken çek koy sende inananmazsın başarılar

mr.olympia valla biziim salonu yakında buraya toplarız.:P
Çok iyi sporcular var salonda.Ama internet kullanan kişilere bu siteyi öneriyorum.onlarda kendilerine güvenen kişiler zaten ve resimlerini ekliyorlar.

bırz mıydeyı daha belırgın yaparsan daha guzel olacak bırde solaryummmm

arkadas gögüslerin iyi ama ronniye belki bi tir dolusu doping kullanirsan belki yaninda bi resim cektirecek vücuda sahip olursun kardes

ya adam saka yapmıs herkes takmıs ronıe tokat oalyna bence oldukca guzel ancak kollar sankı biraz geri kalmıs abicim kol resimlerinide bekliyoruz bence oldukca hos bi vucud

Back
Yukarı