Ronnie Coleman'ın Son Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blitz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Blitz

Özel Üye
Fotolara dikkatli bakarsanız, vücudu çok asimetrik duruyor. Sol kolu ve kanadı ufak kalmış ve asimetrik bir görüntü oluşmuş. Saç da pek yakışmamış. Bodybuilding.com forumlarından buldum bu resimleri. Orada yazanlar ilk 5 e girmesinin bile zor olacağı yönünde birleşmişler.

ewt blizts çok bulklaşmış nerede o eski ronieeee :(

Özellikle de zencilere dazlaklık yakışıyo.Saçlar uzayınca adam resmen yaşlanmış gibi bakınsana..

Blitz dedi:
NBA dedi:
ewt blizts çok bulklaşmış nerede o eski ronieeee :(

Bulk durumu normal, sonuçta bu resimler off-seasonda yapılan bir gösteriye ait.
evet,sonuçta bunlar adamın yarışma dönemi resimleri değil, bulk olması normal. Bu arada saçlarda hiç yakışmamış ya, alışmışın ronnie'nin kel haline :) Bide son olympia'da göğüsleri çok yıpranmış gözüküyodu.Bu resimlerde göğüs toparlanmış gibi sanki. Bakalım bu sene nasıl olucak yarışmada

zfrskr dedi:
Artık yaşlandı ve uzatmaları oynuyor.Bu sene jübilesini yapıp bırakır artık bence..

otoriteler formunun zirvesine 39-40 yaşlarında çıktığından bahsediyorlar..Bu zirveyi hemen bırakmak isteyeceğini sanmıyorum..

Kaynak: Nisan Flex

Vay be bu kadar sırma olduğunu tahmin edemezdim. Roniie nin bulk dönemini görüyorum vücutta daha oncede bu tip fotolarını görmüştüm.

diez dedi:
zfrskr dedi:
Artık yaşlandı ve uzatmaları oynuyor.Bu sene jübilesini yapıp bırakır artık bence..

otoriteler formunun zirvesine 39-40 yaşlarında çıktığından bahsediyorlar..Bu zirveyi hemen bırakmak isteyeceğini sanmıyorum..

Kaynak: Nisan Flex
Ronnie Coleman formunun zirvesine birçoklarına göre 2003 Mr. Olympia'da çıktı, 283 pound yani yaklaşık 128 kiloda çok define ve beli oldukça kontrol altındaydı.
Bu saatten sonra o formunu bir daha yakalayamaz, bu sene 43 yaşına giriyor, Ronnie Coleman kütlesinde bir adamın 43 yaşında eski en iyi halinin üstüne çıkmasını ben imkansız olarak görüyorum.
Zaten o inanılmaz kanatlarını mahveden bir sakatlık geçirmesi işlerini dahada zorlaştırdı, bence toparlanıp tekrar Mr. Olympia olması mucize olur...

Birkere ismi war artı tecrübe belki tekrar mr.olympia olamaz ama girdiği her yarıştan saygın sonuç alır zaten çoğunluğun böyle bir beklentisi yok.
Bu durumda katılacaksa olympia olması yada olamamsı süpriz olmaz.

Coleman göğüslerini düzelttirmiş heralde jinekomasri mi neydi öyle bir hastalığı vardıya ikinci resime bakın göğüsleri normal görünüyor.

Kocaman göbeği yine başrollerde fotoğraflarda. Off sezon olması dolayısıyle bacaklarındaki yağlanmadan dolayı baya bir kalın duruyor bacakları. kolar ve sırta her zamanki gibi söylenecek bir şey yok.

Bundan sonra tabiki bir şey beklenemez bence ronnie den

herkes gibi katılıyorum ronnie coleman ilk 5 bile girmesi zor ama 8 defa üst üstte mr olympia olmuş birisi olarak her zaman hafızalarda kalacaktır .Saçlar bence yakışmış değişiklik olmuş yaw ne güzel.

ya coleman herzaman sampıyon olabilir karsana katılmıyorum 50 yasında dunya sampıyonu olan turk vucut geliştirme sampıyonumuz var bizim 43 yas neykı genc bile daha

Ama 4 yıl önce yakaladığı formu yakalaması,hatta geçmesi lazım 1.olması için.Nasıl olcak o zaman ilker,olabilir mi sence :)

ya bence olabilir sonucta bu senede ikinci oldu bence hırs yapacaktır ve bu sene tekrar gececektir ama sevmiyorum bu adamı ya cok hantal

Buradaki arkadaşların çoğu Ronnie'nin bu sene hiç bir şey yapamayacağı konusunda birleşmişler, ama ben bir şampiyonu asla hafife almayın derim...

Back
Yukarı