Ronnie Coleman '99 vs. Jay Cutler 09

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ünkut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ünkut

Üye
Yabanci bir forumdan alintidir. Ronnie Coleman'in 1999 Olympia'da ki formu ile Jay Cutler'in 2009 Olympia'da ki formunu kiyaslamislar :)
ronjay1.jpg

ronjay3.jpg

ronjay5.jpg

ronjay4.jpg

ronjay7.jpg

ronjay9.jpg

ronjay6.jpg

ronjay2.jpg

ronjay8.jpg

ronjay11.jpg

ronjay13.jpg

Genel olarak sanki Ronnie daha iyi gibi ? Bana öyle göründü. Ama kesin olan bi gerçek var triceps pozunda Jay tartışmasız daha iyi.

jay in abdominalleri marcus gibi yamuk yumuk

Ronnie ile Jay Cutler'i karşılaştırdığımızda (bu resimlere bakarak) bariz bir şekilde Ronnie Coleman'ın birkaç adım önde olduğu belli oluyor. Ben yarışmaları da hak ederek kazandığı kanaatindeyim.

Saygılar.

Görüntü olarak her ne kadar iğrenç olduğunu en ufak bir şekilde estetikten nasibini almadığını düşünsem de, ronnie bence efsane bir sporcu. O hacime o definelik, omuz başlarındaki lif lif yapı, göğüs pozlarındaki liflerin belirginliği, erector spinae kasındaki çam ağacı figürü(o tip fotoğrafları mevcut burda olmasa da), çok az vgcide olan poponun lif lif yapıda olabilmesi vs...

Flex Wheeler zamanı olsa gerek dimi onlarda :) Flex gerçekten 1. olmayı hak eden bir sporcuydu ama ronnieye karsi hep yenildi

Flexin gerçekten nizami bir duruş ve iyi bir simetrisi var. doluluğu doğallığa yakın olmasıyla birleşince ortaya yapay görüntüden uzak bir görüntü veriyor. benim favorim flex tir. onun omuzlarını dikkatli inceleyin.

Flexin gerçekten nizami bir duruş ve iyi bir simetrisi var. doluluğu doğallığa yakın olmasıyla birleşince ortaya yapay görüntüden uzak bir görüntü veriyor. benim favorim flex tir. onun omuzlarını dikkatli inceleyin.

İsmin Flexor iken favorin Ronnie olacak değil herhalde :)

Back
Yukarı