Ronnie'nin Evrimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
1832_3.jpg

Hala büyüyor ya :?

En son 2005 resminede bi bakin :shock: dahada fazla buyumus.

1992 senesinden başka RESİMLER İSTİYORUM karın kaslarına bakıcam...
Ya enteresan acaba bu adam büyüdükçe karın kasları bir bütün mü oluyor bnm göğüslerden büyük karın kası var ama parçalı değil çok ilginç ve düşündürücü işte yapı meselesi dediğimiz şey budur bence...

vay böyle hiç görmemiştim daha nekadar büyüyebilir acaba
HSD dostum bu adamın organları kendini yeniliyor mu ne yapıyor bilinmez ama eğer ki kullandığı ilaçlara dur durak getirmezse yaşayacağı ömre maximum 10 sene veriyorum...

yapma ya

ronnie sanırım dahada gelişirse sanırım ölecek ya ancak bu kadar gelişir. Benim asıl merak ettiğim arnold zamanında bu kadar bilimsel ilerleme olsaydı nasıl olurdu :p

Re: yapma ya

mixtape dedi:
ronnie sanırım dahada gelişirse sanırım ölecek ya ancak bu kadar gelişir. Benim asıl merak ettiğim arnold zamanında bu kadar bilimsel ilerleme olsaydı nasıl olurdu :p

he he evet buyumus buyuyecegi kadar, evet bende gercekten gormek isterdim, ve merak ettigim diger sey ise, 10-20 sene sonra nasil olacagi :shock:

Roni amcamın bende 500 mblık bi video su var
Adam eğik sehpada tek kol biceps çalışırken bicepslerini görmenizi isterim.Sanki bicepsin içinde kas deilde su var torba gibi şişip iniyor.

Bende buna benzer bir resim karsilastirmasini, 1998'de ilk Olympia oldugu sene gormustum.
1991 yılında ağır siklette, amatör dünya şampiyonu olduğu zaman vermiş olduğu temel pozları, birde Olympia olduktan sonra vermişti.
Resimlere bakınca bence en akıl almaz derecede gelişen yeri sırtı ve üst bacakları olmuş.
Mesela bicepleri daha amatörken bile muazzammış, hele o zaman ki vücudu genel olarak çok daha ince olduğu için, kolları dahada büyük görünüyormuş.
Omuzları mesela, o zamanda genişmiş ama arada geçen senelerde, çok büyük bir kalınlık yakalıyor.
Şu andaki iriliğinde aldığı korkunç miktarlardaki ilaçların rolü elbette çok fazla, ama genetik limitleri çok geniş olduğu için o ilaçlara cevap veriyor zaten vücudu.
Ufak çatılı bir adam, dünyadaki tüm ilaçları alsa bile sonuç hüsran olur.
Bunun en trajik örneği Andreas Münzer'di.
Adamın 1.73 boyu vardı, akıl almaz kalınlıkta ve definisyonda bacakları vardı, ama profesyonel arena asla başarılı olamadı.
Olympia'da yanılmıyorsam 9.'luktan öteye gidemedi.
Tricepleri muhteşemdi, sırtı çok defineydi...
ama adamın beli yapısal olarak kalındı ve omuzları dardı...
İstediği kadar ilaç alsın, kas yapsın bir türlü bir göze hoş görünen orantıyı sağlayamıyordu.
Ölmeden önce katıldığı yarışma Arnold Classic'te ancak 7. olabilmişti, yanılmıyorsam.
Bunları yazmamın sebebi, ilaçlar insanı devleştirebilir ama kapasite yoksa bence kesinlikle uluslararası arenada şampiyon yapmaz.

bu grofht kafayi bile büyütüyor diyosunuz yani heryeri büyütüyorsa yazik degilmi arkadaslar bu ronnynin karisina...anlayan anladi heralde :)

s

arkdalar arkaya bakın bir pompacımı var sanki biri durmadna pompalıyor onu
şiş abi şiiş diye :9:):):):)

Back
Yukarı