RU-SHEIM Çavdar Ezmesi

BeachBoy

Üye
attachment.php

100 gramı günlük protein ihtiyacınızın %21'ini, diyet lif gereksiniminizin %58'ini karşılar. Yüksek oranlarda içerdiği B1, B2, B6 vitaminleri ve demir, fosfor magnezyum açısından da günlük gereksinimi karşılama oranı %15'le %52 arasında değişmektedir. Glisemik indeksi düşüktür (34) uzun süre karbonhidrat ihtiyacınızı karşılar.

100gr Çavdar Ezmesi'nde:

Enerji: 300kcal
Protein: 10,2gr
Karbonhidrat: 72,7
Yağ: 3gr
Lif: 7,4gr
Kolestrol: 0

attachment.php

Yulaftan sıkılanlar veya alternatif besinler tüketmek isteyenler için çavdar ezmesi. Besinsel değerleri üç aşağı beş yukarı yulafla muadil. 100 gr çavdar tüketilmesi halinde selenyum ihtiyacanızın %50 sini karşılamış olursunuz. Selenyum çok güçlü bir antioksidan olmakla beraber tiroid hormonlarının işlevlerinde yaşamsal rol oynamaktadır.

500 gr lık 1 kutu ürün marketlerde 1.35 TL ye satılmaktadır.

Eklentiler

• 2011424134353_212ux45.jpg
    2011424134353_212ux45.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 769
  • 1.jpg
    1.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 755
Değişik bir ürün. Paylaştığınız için sağolun.
Bir de hangi marketlerde satıldığını söyleebilir misiniz?
Ya da tadı nasıl siz hiç denediniz mi?

Değişik bir ürün. Paylaştığınız için sağolun.
Bir de hangi marketlerde satıldığını söyleebilir misiniz?
Ya da tadı nasıl siz hiç denediniz mi?

Bu akşam REAL 'den aldım daha yemedim tadı nasıl bilmiyorum muhtemelen yarın yerim tadının nasıl olduğunu burada yazarım. Tadı güzelse yulafla dönüşümlü olarak tüketmeyi düşünüyorum.

Bugün 12:00 deki öğlen öğününde çavdar , süt ve protein tozundan yaptığım yemeği yedim. Tat olarak pirinç ile buğday arasında bir tadı var tat bakımından olumlu . Fakat pişirme durumu yulafa göre biraz daha meşakkatli. Çok fazla sıvı emiyor, geç pişiyor ve aşırı derecede şişiyor :) 1.5 çay bardağı çavdar piştiğinde neredeyse koca bi tabağı doldurdu . Tat bakımından yulafı tüketen çavdarı çok daha rahat yiyebilir(birazda kişisel bir konu bu) .

Yalnız çavdarı pişirmeniz şart yulaf gibi sütte bekletip yerim diye plan yaparsanız aç kalırsınız :)

ru sheimden aldım müsli olarak yemek zor geldi beachboyunda dediği gibi pişirmesi olay :D yulaf sütte 2 dakka da mum gibi dağılıyodu bu meret taş gibi :D yinede 1.3 liraya iyi bisküvi yemekten iyidir.

Back
Yukarı