AlwaysOnDiet
Yeni Üye
Ru-Sheim Buğday Ruşeymi
Lif değeri yüksek, tokluk hissi veren, lezzetli bir besindir.
"Buğdayın ruşeymi" dünyada "wheat germ" denilen, ülkemizde ise buğday taneciğinin en tepesindeki "cücük" olarak bilinen doğal E vitaminidir.
Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Vitamin E, folik asit, fosfor, thiamin, çinko, demir ve magnezyum gibi birçok besin kaynağı içerir. 1000 kg buğdaydan ancak 1 kg RU-SHEIM elde edilebilir.
Yararları
E Vitamini : Vücut dokusundaki yağları oksidasyondan koruyabilir.
B1 Vitamini: Karbonhidratlardan enerji sağlanmasına ve büyümeye yardım edebilir.
B2: Bağışıklık ve sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olabilir.
Demir: Kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna yardımcı olabilir.
Niasin: Normal büyümeye ve gelişmeye yardımcı olabilir. Enerji metabolizması ve doku oluşumuna yardımcı olabilir.
Kullanım Şekli
- Soğuk süt veya yoğurt ile karıştırabilir, dilerseniz sevdiğiniz taze ya da kuru meyve, yemiş ilavesiyle zenginleştirebilirsiniz.
- Çorba, salata gibi yiyeceklerin üzerine (1 yemek kaşığı kadar) serperek onların lif değerini artırabilirsiniz.
- Mısır gevreği gibi tahıl ürünleriyle karıştırabilir, böylece öğün başına düşen lif miktarını artırıp, beslenmenize katkıda bulunabilirsiniz.
- Dünya mutfağındaki çeşitli yemek tarifleri için kullanılabilir.
Saklama Koşulları
Tercihen cam kavanozda, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklanmalıdır.
Bugün 3 ürünü de aldım deneyimlerimi paylaşırım. Bu ürünleri kullanmış arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum.
Lif değeri yüksek, tokluk hissi veren, lezzetli bir besindir.
"Buğdayın ruşeymi" dünyada "wheat germ" denilen, ülkemizde ise buğday taneciğinin en tepesindeki "cücük" olarak bilinen doğal E vitaminidir.
Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Vitamin E, folik asit, fosfor, thiamin, çinko, demir ve magnezyum gibi birçok besin kaynağı içerir. 1000 kg buğdaydan ancak 1 kg RU-SHEIM elde edilebilir.
Yararları
E Vitamini : Vücut dokusundaki yağları oksidasyondan koruyabilir.
B1 Vitamini: Karbonhidratlardan enerji sağlanmasına ve büyümeye yardım edebilir.
B2: Bağışıklık ve sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olabilir.
Demir: Kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna yardımcı olabilir.
Niasin: Normal büyümeye ve gelişmeye yardımcı olabilir. Enerji metabolizması ve doku oluşumuna yardımcı olabilir.
Kullanım Şekli
- Soğuk süt veya yoğurt ile karıştırabilir, dilerseniz sevdiğiniz taze ya da kuru meyve, yemiş ilavesiyle zenginleştirebilirsiniz.
- Çorba, salata gibi yiyeceklerin üzerine (1 yemek kaşığı kadar) serperek onların lif değerini artırabilirsiniz.
- Mısır gevreği gibi tahıl ürünleriyle karıştırabilir, böylece öğün başına düşen lif miktarını artırıp, beslenmenize katkıda bulunabilirsiniz.
- Dünya mutfağındaki çeşitli yemek tarifleri için kullanılabilir.
Saklama Koşulları
Tercihen cam kavanozda, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklanmalıdır.



Bugün 3 ürünü de aldım deneyimlerimi paylaşırım. Bu ürünleri kullanmış arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum.