• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ruh Hastasımıyız????

anladığım kadarıyla 35 yaşında ya da daha yukarısın ve bu yüzden seni herkes kıskanıyor, öyle mi? Başkalarının seni kıskanmasına sinir olmak yerine, bu senin hoşuna gitmeli. seni kıskananlar kendilerinde olmuyan , kendilerinin vakit bulamadıkları için yapamadıkları birşeyi sende görüyorlar ve kıskanıyorlar. Burda hiçbir taraf ruh hastası değil. Koymuş olduğun resimden gördüğüm kadarı ile (pek bişey göremiyorum, sırt dövme dışında neyse) sırt güzel. Başka resimlerinide koyarmısın, Mümkünse bodyci pozu vererek...

vücut "görebildigimiz kadariyla" (!!!) iyi duruyor... daha düzgün bir mesaj yazip, daha düzgün resimler koyabilirdin. saygilar.

Ruh hastasi olmayan adamin işi ne bu sporla :D
Ben şahsen diğer herşeyden sıkıldığım için salonda kafa dağıtmak için gidiyorum... Ve cidde iyi geliyor bu ruhuma..

salonda antrenman yaparken insan stresini atıyor.ne kadar enrjisi varsa hepsi antrenmana

Ya kusura bakma ama biraz saçma bir başlık kullanmışsın (espiri olarak yazsan bile)Allah'dan senin gibi düşünen pek insan yok,düşünsene o zaman dünyada spor diye bir şey olmazdı :lol: :lol: :lol: Bakalım üstadlar ne diyecek çok merak ediyorum.(özellikle Flexor hocanın ve Karasan'ın)
Vücudun gerçekden güzel görünüyor resim mükemmel ve herşey ortada :D
Düzgün resimler koyda kıskanılan vücudu görelim ;) ;)

flexor dedi:
dağa tırmana bir adam resmi çık çık bitmiyor koy koy bitmiyo ne zaman bitecek bu resimi boyle koymalar :)
Yaaa benimde paraşütle atlarken çekildiğim bir fotoğraf var onu koysam ayıp olur mu? acaba :roll: :roll:

Aslında arkadas gzel bir serzeniste bulunmus, ama bunu yaparken, daha aydınlatıcı resimler lazımdı.. Sırt omuz ve tattoo ücgeni iyi, ama Bermuda seytan ücgeni gibi esrarengiz :) Bekliyoruz resimlerini hadee :)

cortes dedi:
flexor dedi:
dağa tırmana bir adam resmi çık çık bitmiyor koy koy bitmiyo ne zaman bitecek bu resimi boyle koymalar :)
Yaaa benimde paraşütle atlarken çekildiğim bir fotoğraf var onu koysam ayıp olur mu? acaba :roll: :roll:
ya bende sünnet resimlerimi koysam olur mu?23 nisan merasimlerindende fotoğraflarım var onları da koydum mu tamamdır.despo bir el at artık resim olayına.23 nisan resimlerime baktım da güzel kızlar varmış yanımda şimdi nerededirler kimbilir :)

kim dedi:
cortes dedi:
flexor dedi:
ya bende sünnet resimlerimi koysam olur mu?23 nisan merasimlerindende fotoğraflarım var onları da koydum mu tamamdır.despo bir el at artık resim olayına.23 nisan resimlerime baktım da güzel kızlar varmış yanımda şimdi nerededirler kimbilir :)
Vallahi alemsiniz cem karacanın dediği gibi BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE allaah kimseyi sizin dilinize düşürmesin :lol:

flexor dedi:
kim dedi:
cortes dedi:
flexor dedi:
Vallahi alemsiniz cem karacanın dediği gibi BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE allaah kimseyi sizin dilinize düşürmesin :lol:
koyduğu resim ve koyduğu fotoğrafa ancak böyle yorum yapılır hocam:lol: :lol:

daga cıkarken sırttan resmı cekılmıs kısının soyledıgıne bakarmısın ya ruh hastasımıyız.SENCE ?

Back
Yukarı