Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Yaaa benimde paraşütle atlarken çekildiğim bir fotoğraf var onu koysam ayıp olur mu? acaba :roll: :roll:flexor dedi:dağa tırmana bir adam resmi çık çık bitmiyor koy koy bitmiyo ne zaman bitecek bu resimi boyle koymalar![]()
ya bende sünnet resimlerimi koysam olur mu?23 nisan merasimlerindende fotoğraflarım var onları da koydum mu tamamdır.despo bir el at artık resim olayına.23 nisan resimlerime baktım da güzel kızlar varmış yanımda şimdi nerededirler kimbilircortes dedi:Yaaa benimde paraşütle atlarken çekildiğim bir fotoğraf var onu koysam ayıp olur mu? acaba :roll: :roll:flexor dedi:dağa tırmana bir adam resmi çık çık bitmiyor koy koy bitmiyo ne zaman bitecek bu resimi boyle koymalar![]()
Vallahi alemsiniz cem karacanın dediği gibi BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE allaah kimseyi sizin dilinize düşürmesin :lol:kim dedi:ya bende sünnet resimlerimi koysam olur mu?23 nisan merasimlerindende fotoğraflarım var onları da koydum mu tamamdır.despo bir el at artık resim olayına.23 nisan resimlerime baktım da güzel kızlar varmış yanımda şimdi nerededirler kimbilircortes dedi:Yaaa benimde paraşütle atlarken çekildiğim bir fotoğraf var onu koysam ayıp olur mu? acaba :roll: :roll:flexor dedi:dağa tırmana bir adam resmi çık çık bitmiyor koy koy bitmiyo ne zaman bitecek bu resimi boyle koymalar![]()
![]()
koyduğu resim ve koyduğu fotoğrafa ancak böyle yorum yapılır hocam:lol: :lol:flexor dedi:Vallahi alemsiniz cem karacanın dediği gibi BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE allaah kimseyi sizin dilinize düşürmesin :lol:kim dedi:ya bende sünnet resimlerimi koysam olur mu?23 nisan merasimlerindende fotoğraflarım var onları da koydum mu tamamdır.despo bir el at artık resim olayına.23 nisan resimlerime baktım da güzel kızlar varmış yanımda şimdi nerededirler kimbilircortes dedi:Yaaa benimde paraşütle atlarken çekildiğim bir fotoğraf var onu koysam ayıp olur mu? acaba :roll: :roll:flexor dedi:dağa tırmana bir adam resmi çık çık bitmiyor koy koy bitmiyo ne zaman bitecek bu resimi boyle koymalar![]()
![]()