• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

RwZ326 - boy:1.72 kg:70 yaş:20

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RwZ326
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RwZ326

Üye
boy:1.72 kg:70 yaş:20..bench_O

aslında çok eksiğim var...kendimi çok eksik hissediyorum..sade bir duruşa geçtiğim zaman takoz gibiyim,vücüdu belli etmem için neler yapmalıyım..NOT:3 AY SONRA ASKERİM

Eklentiler

• Photo-0042.jpg
    Photo-0042.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 638
  • Photo-0044.jpg
    Photo-0044.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 566
  • Photo-0046.jpg
    Photo-0046.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 589
  • Photo-0048.jpg
    Photo-0048.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 571
  • Photo-0049e.jpg
    Photo-0049e.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 594
Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenmeye biraz daha önem göstermelisin öncelikle, antreman pogramına ek olarak se preacher curl vb hareketlere ağırlık vermen iyi olacaktır. Başarılar.

lionking35 yazdıklarımı yanlış anladın galiba...acemi olabilirim ewet..ancak bunu herkez bilirki spor hayat boyu yapılandır,bırakılmaz deil 2 yıl 5 ayda ara versen çökersin..vucut sarkar,,,ayrıca niyetim alay etmek deildi. madem burdayız bişeyler paylaşmak ve fikirlerimi acık konuşmamız gerekir die düşünüyorum...bu arada sağol verdiğin öneriler için. bir abi olarak bana destek cıkmalısın ?

çok yağlıya benzemıyorsun resımlerden öğle gözüküyor belkıde eyer hocana güvenıyor ve ıyı beslenıyorsan iyi sonuçlar alabılırsın ama sankı senin şu zamanda yanlıs yazdıysam kusura bakmayın performansını artırman gerekır cunku akerde vucut gelıştırme değil kondüsyon anrenmanı yapıcaksın

evdemi çalışıyosun

Back
Yukarı