steeve dedi:bu soruyu bi ara bende sormak istedim.yani super set yapınca KASLAR daha cok mu gelisio?kan daha cok pompaladıgı için???
hımm tamam sagolasın PEKI daha cok kas yapmak ıcın daha ıyı sısırmek ve verım almak ıcın hafıf agırlıktan baslayıp ılk setten setler arttıkca agırlıgıda arttırıp yawas yawas yapmak gerekıo degıl mı???Neo dedi:steeve dedi:bu soruyu bi ara bende sormak istedim.yani super set yapınca KASLAR daha cok mu gelisio?kan daha cok pompaladıgı için???
evet özelliği o ama daha iyi glişme değilde daha iyi hatlı görünüm diyebiliriz
eğer pompa kas yapsaydı olsaydı koşucuların bacakları hayvan gibi olurdu
steeve dedi:hımm tamam sagolasın PEKI daha cok kas yapmak ıcın daha ıyı sısırmek ve verım almak ıcın hafıf agırlıktan baslayıp ılk setten setler arttıkca agırlıgıda arttırıp yawas yawas yapmak gerekıo degıl mı???Neo dedi:steeve dedi:bu soruyu bi ara bende sormak istedim.yani super set yapınca KASLAR daha cok mu gelisio?kan daha cok pompaladıgı için???
pitbull_ust_gogus dedi:ben bıceps vede trıcepsı superset olarak yapıyorum bazen ama vallaha oluyom yanı acayıp kollara kan pompalanıyo vede anında sısıyo etkısını hemen goruyosunuz.ama bende gogus hıc yok 1 senedır yapıyorum gogus yok ben ne yapaım bıktım ya
dedigini denicem 1 hafta pramit sistem diger hafta dedigin sistem yapıcam bakalım ne olacak cok sagol..Neo dedi:steeve dedi:hımm tamam sagolasın PEKI daha cok kas yapmak ıcın daha ıyı sısırmek ve verım almak ıcın hafıf agırlıktan baslayıp ılk setten setler arttıkca agırlıgıda arttırıp yawas yawas yapmak gerekıo degıl mı???Neo dedi:steeve dedi:bu soruyu bi ara bende sormak istedim.yani super set yapınca KASLAR daha cok mu gelisio?kan daha cok pompaladıgı için???
aslında kas hicimi ve büyümesini sağlamak için çok çeşitli sistemler var bu sistemler arasında senin dediğin Pramit Sistemide var ve nerdeyse en çok kullanılanı ama eğer hızlı gelişmek istiyorsan Hit (Hihg İntensity Training) yani yüksek şiddetli çalışma sistemini öneririm bu sistemde ama hedef vur ve çık tır yani bir ısınma setinden sonra çok yavaş bir şekilde (4 sn kaldırış 2 sn maximumda kasma 4 sn indiriş) setini tükenme noktasına kadar yapıp bitiriyorsun ve en fazla bir adele için iki hareket öneririm mümkinse temel hareketler örn barbell curl bench press vs