süt proteini işe yaramaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi aksamlar.

bende cok buyuk bi maddi sıkıntı var.

hocam bana gunluk 90 gram protein almami soyledi.

100 gram lor peynirinde 20 gran protein varmis.500 gramlik paket (100 gram protein) 3.35 tl.

tabii bunu sabah yumurtasiyla aksam yemegiyle desteklicem.

az once sorum hocama,hic aklimdan cikmiyor,kelimesi kelimesine soyle dedi:

"kesinlikle olmaz.sut proteini ise yaramaz.sen yarim kilo lor peyniri yesen bile vucudun ordan alacagi 15-20 gram protein.oyle olsa hepimiz gunluk 1.5 litre sut icelim bi kilo lor peyniri yiyelim gecelim?" dedi.

bu konuda cok baslik actim ama kimse bana bundan bahsetmedi herkes olur dedi.peki bu adam niye boyle diyip moralimi s...yor?

dogrumu bunlar?buda verdigim mucadelede son noktadir.eger dogruysa,gunluk ihtiyacimi lor peynirinden karsilayamayacaksam mecburen birakicam bu sporu.niye bosuna gidiyimki demi?gunluk alabilecegim protein en fazla 50 gram benim.

Peynircilerde tuzsuz lor peyniri kilosu 3,5 Tl
Süt proteini işe yarar örnek verelim ;Eas marka protein tozu süt proteininden üretilir ,birçok protein tozundan süt proteini kullanılılr.
Sonuç ;Bitkisel ,süt ve hayvansal protein hepsi faydalıdır varsa imkan et ve türevlerini tüketmek gelişim açısından diğerlerine oranla daha faydalıdır.

1-) pena hocam tesekkurlerde yani bu adam niye boyle dedi simdi bana?

2-) yani ben gunde yarim kilo lor peyniri yiyip 100 gram proteini ordan cebe indirip gayette iyi gelisirim degilmi?

2 nin cevabj evetse tekrar 1 e yonlendiriyorum.m.yakmi ya bu herif?amaci ne anlamadimki.gecenlerdede protein tozu oneriyoru 4. haftam bu daha

Çok gelişmek için yeterli değil çünkü. Protein tozu kullanırsan peynirle 3 ayda yapacağını 1 ayda yaparsın. İmkanın varsa protein al. Yoksa da et süte devam edersin bişeyler çıkar belki

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Yaramaz olur mu ? Sadece yumurta + et + süt + bitkisel protein kullanırsan daha iyi fayda alırsın .

doğal proteinler tabi sağlıklıdır ama ben hiç protein tozu kullanmayan sağlam bir bodyciye rastlamadım (güç olarak değil görünüm olarak)

Gördüğün kişi prof. İse tabiki kullanıyordur. Ama amatör olup hiçbir ekbesin kullanmadan çok iyi işler çıkaranlar var .

hakli tabiki sütler eskisi gibi degil artik 20 sene öncesinde süt protein ise yarardi simdiki sütlerin kalitesi oldukca düstü... etten ve yumurtadan alinan proteinin yerini hicbir protein tutamaz... maalesef böyle bu durum.

doğal proteinler tabi sağlıklıdır ama ben hiç protein tozu kullanmayan sağlam bir bodyciye rastlamadım (güç olarak değil görünüm olarak)

nerden vardin bu bilgiye? Cevremde sadece beselye, fasülye yiyerek vg yapan var. Protein tozunun görünüm ile ne alakasi var? Steroid degiliki bu.

steroidlerinde görünüme etkisi yok kas yapisi tamamen genetikle alakalidir steroidler sadece büyümeye yardimci olur :)

Hocanın sana demek istedği sadece lor yiyerek olmaz bu iş. Et de yemen lazım. Loru günde 100-150 gr alsan yeter sadece süt proteini ile kas yapılmaz diyo yani. Et-yumurta proteini de alman lazım. Günde 4 yumurta beyazı 2 sarısı , 250-300 gr tavuk göğsü-kırmızı et-ton balığı bunları değişştirerek ye hep aynısını yeme, 500 ml süt 150 gr lor yemelisin.

Yada hocan artistin tekidir. Artiz artiz konuşmuşta olabilir ama sen ona bakma süt proteini işe yarmaz ne demek ya protein tozlarıda süt proteininden yapılır.

Adam sana protein tozu satmak istiyor bundan dolayı böyle bir şey demiş olabilir. Malesef günümüzde spor salonları hocaları kend ceplerini doldurmak için salonda gereksiz şeyler satmaya çalışıyorlar.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri : lor

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı