Merhaba arkadaşlar . Body'e daha bu hafta başladım . Haftada 3 gün gidiyorum . Bu sitede okuduğum bazı konularda arkadaşların verdiği cevaplarda sorularım olacak . Öncelikli olarak süt . Daha yeni başlamış olmamın etkisiyle spordan sonra yoruluyorum . Protein ihtiyacını karşılamak içinde günlük 1 lt süt içiyorum . İçtiğim süt yarım yağlı . Sütün zararlı olduğunu söylüyorlar . İkinci olarakta Fazla kilo alamıyorum . 17 yaşındayım ve 60.3 kiloyum . Bence biraz düşük bir rakam . Benm en az 70 kilo olmam için neler yemem lazım bi yardımcı olursanız sevinirim . Vücut Ölçülerim : Pazu : 26.5
Omuz : 105 Kanat : 86 Mide : 77.5 Kilo : 60.3 Evet arkadaşlar bu işte . Benim kilo almam şart anlıyacağınız gibi ama doğal yollarla almak istiyorum . Body'e başlamamım bir nedenlerinden biride bu . Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
Omuz : 105 Kanat : 86 Mide : 77.5 Kilo : 60.3 Evet arkadaşlar bu işte . Benim kilo almam şart anlıyacağınız gibi ama doğal yollarla almak istiyorum . Body'e başlamamım bir nedenlerinden biride bu . Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..