SİZ NEYİ TAVSİYE EDERSİNİZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEN SUAN DIYET YAPIYORUM AYRICA GUNLUK YARIM SAAT KARDIYO VE 1.30 SAAT AGIRLIK CALISIYORUM PROTEİN TOZU ONERIRMISINIZ HANGISNI ONERIRSINIZ?

dostum whey tozların hemen hemen hepsi aynıdır hiç biri seni süperman yapmıycak...kaliteli bir yerden aldığın sürece marka önemli değil fiyat/performans olarak bak

zaten mucıze beklemıyorum ama dıyette oldugumdan bazen proteın ıhtıyacını karsılayamıyorum ondan dedım[DOUBLEPOST=1498052796][/DOUBLEPOST]ILLAKI ONERILEN TAVSIYE EDILEN MARKA VARDIR SIZCE HANGISI ONU SORMUSTUM

zaten mucıze beklemıyorum ama dıyette oldugumdan bazen proteın ıhtıyacını karsılayamıyorum ondan dedım[DOUBLEPOST=1498052796][/DOUBLEPOST]ILLAKI ONERILEN TAVSIYE EDILEN MARKA VARDIR SIZCE HANGISI ONU SORMUSTUM
Scitec Whey Professional veya Optimum Gold Standart Whey 2 kglık ürünlerinden birini alabilirsiniz. Optimum Gold Standart Whey'i denedim, Scitec Whey Professional'ı şuan kullanıyorum ikisi de iyi, ayrım yapmaya gerek yok.

Kilo vermemi durdurmaz yada kılo aldırmaz dimi cünkü bünyeden bünyeye değişiyormus
Kilo arttıkça almanız gereken kalori zaten artacaktır ondan dolayı sürekli daha fazlasını yemeniz gerekecek, bir başka konu ise genetik gelişim sınırınıza geldiğinizde de istediğiniz kadar yiyin ilaç almadan büyüyemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı