Merhabalar, hani herkes nasıl 1., 2. Seviye vücudunu 4.5. Üçgen vücut vs yapmak istiyorsa ben de vücudumu -1 dem herkesin olduğu seviyeye 1 e 2 ye getirmek istiyorum vücudum o kadar kötü ki kuzenim bile benle dalga geçmeye başladı, moralim çok bozuldu ama kafama tak etti. Daha önce 1-2 kere heveslendim ama 1 hafta spora devam edebildim çünkü bilmiyordum, bana destek olan ve yönlendiren kimse yoktu. Uzun lafın kısası ben kilo alıp vücudumu geliştirmek istiyorum, 17 yaşında 180 boy 57 kiloyum, ağırsağlamın 5x5 programına başlayacaktım ki buradaki veya diğer forumlardaki yorumları gördük işe yaramıyormuş ve ondan da umudum kesildi, buradan araştırdım program ama bilgim sıfır olduğu için anlamadım ve de spor sırasında kilo da almak istiyorum. Bana hem vücudumu geliştirebilecek hem de kilo almama katkı sağlayacak bir program önerir misiniz? Ağırsağlamın 5x5 programı güç verirmiş, ben daha önce 1 hafta spor yaparken gücüm yetmiyordu 20 kez tekrar 2 set yapacaksam 2. Set gelmiyordu, 5x5 de güç verir ve setleri daha kolay daha verimli yapmama katkı sağlar diye düşündüm ve okudum programa başlamadan önce bunu yapmamı önerir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim, gerçekten vücudum o kadar kötü ki ben bile utanıyorum evde tek başıma bile atletsin yatıp dolanamıyorum.