Sıkı Ve Dik Popolar İçin...

bayanlar benden tavsiye.ağırlık kullanarak popolarınızı toparlamak yerine gerdirme hareketi yapın.farkı göreceksiniz.deneyin farkı görün.

işte antrenmanınız;

-oturun
-bacaklarınızı v seklinde uzatın.
-ilk önce bir bacağınıza doğru uzanın.ayağınızı tutun ve ayağınıza doğru kendinizi çekin.sonra aynı hareketi diğer bacağınıza.3 er set 30-60-90 saniye olarak arttırın.yanmayı hissedin
-sonra bacaklarınız v seklinde ayrıkken.ön tarafa doğru eğilebildiğiniz kadar eğilin.bacaklarınızdaki yanmayı hissedin.bunuda ilk setteki gibi 3 set 30-60-90 saniye yapın.
-daha sonra bacaklarınızı ön tarafa uzatın birbirine birleştirin.ayaklarınızdan tutun ve kendinizi öne doğru eğilerek çekin.yani doksan derce pozisyonundayken öne doğru açıyı kapatın.popo ve baldırdaki yanmayı hissedeceksiniz.aynı tekrarla bunu uygulayın
-sonra ayağa kalkıp.ayaklarınız birbirine bitişik bir haldeyken bacaklarınızı kırmadan epğilerek ellerinizle parmak uçlarınıza dokunmaya çalışın.3 set 30-60-90 saniye yapın.bacaklarınız yanana kadar uygulayın.bu poponuzun sarkmasınıda engeller.devamlı uygulayın farkı hissedin.yaptıktan ertesi gün bacaklarınızda ağrı olucak.bu çalıştığını gösteriri.iyi çalışmalar. (:

sevgiler...

dik popo için glutesi çalıştırman lazım google amcada ara glutes atreman diye hareketleri bulursun.

Genelde forumda okurken hep bölgesel zayıflama yoktur deniliyor burada ise bölgesel sekillendirmeden bahsediliyor ikisi arasındaki fark nedir

O halde bölgesel kas kazanma diye bir kavram var diyebilir miyiz
tabi ki hangi kas grubunu çalıştırıyorsan o kaslar hipertrofiye uğrayacak yani şişecektir. tabi ki beslenme ve kası çalıştırırken tekrar sayısı ağırlık vs.. önemli. beslenme doğru olmazsa kas şişmeyip aksine erimeye de gidebilir.

merhaba arkadaşlar daha yeni üye oldum siteye şimdi 23 yaşında ince bir bayanım zayıf biri olmama karşın bacaklarım kalın, kalçam dar omuzlarımda dar 2 aydır fitness yapıyorum spordan anlayan, hoca, koç vs. birisine bir şey sormak istiyorum benim spor yapmaktaki amacım kalça,göğüs büyütmek omuz genişletmek bunları yaparkende kalın olan bacak ve kollarımı daha fazla kalınlaştırmamak spor yaptığım yerde 4 tane eğitimli deneyimli hoca var hepsine derdimi güzel güzel anlatmama rağmen uygulanan programda kol ve bacaklarım dahada kalınlaştı omuz ve kalçada da bir değişiklik yok haftada 4 gün gidiyorum beslenmeme dikkat ediyorum optimum protein tozu kullanıyorum istediğim şeylere göre bana önereceğiniz hareketler var mıdır? varsa nelerdir bari programımı kendi kendime belirleyeyim diyorum cevap veren olursa şimdiden teşekkürler:))

Deadlift, Squat,BenchPress,Shoulder Press, Barfiks egz. yeterlidir

Bayanlarda genelde ilk yaglanan yerler bacak ve kalcadir. Belki onun icin kalin gelebilir sana.

Back
Yukarı