Arkadaşlar Cuma günü başladım . Vücudum hızlı cevap veriyor çalışmalarıma 1 gün arayla gidiyorum şuan 3x15 set halinde 20 kilo ağırlıklarla çalışıyorum . Vücudum da fazla yağ olmadığını söyledi sadece eskiden kiloluydum onun sarkması var bir anda zayıflamıştım karın kaslarım aşağıda var ama görünmüyor fazla sıkılaşınca düzelir mi ? 77 kiloyum 188 boyum var . Spor yaptığım gün kalkıyorum 1 dilim buğday ekmeğine pekmez veya bal sürüyorum sonra spora gidiyorum geldiğimde 1 paket çikolatalı süt içiyorum sonra 4 tane haşlanmış yumurta yiyorum akşamları normal yemek abartmadan 1.5 kaşık falan böyle devam edeyim mi ? . Birde araştırmalarım ve dinlediklerim sonucu başladım vücut geliştirmeye . Basketbol oynuyorum gelecek sene Genç kategorisine gireceğim ve artık yavaş yavaş ağırlık çalışmak gerekli boyumun da 1.92 1.93 olmasını istiyorum genel bir karmaşa var body boy uzamasını engeller diye bu konuda da araştırma yaptım düzgün beslenilip çok fazla bacak ağırlığına girilmezse engellemez diye bir sonuca vardım doğru mudur ? Balık yağı hapı alacağım birde sadece 6 cm uzamak istiyorum sizce ne yapmalıyım teşekkürler
edit : 15 yaşındayım
edit : 15 yaşındayım
Son düzenleme: