Aman dikkat edin fazla ağır girerseniz omzunuz çıkabilir.Yorumunuz için teşekkürler. Bahsettiğiniz şekilde de çalışıyorum, bu şekilde hareketten fazla çalmadan ağır çalışmanın da faydası olduğunu düşünüyorum.
Örnegin dumbell fly da 20- 25 kilolar ile çalıştığım halde, geçen gün 32 şer kilolarla denedim ve daha verimli oldu.
Burada hareketin en tepe nokrasinda dirsekler kirilmaya basliyor, benimkinde orta noktada kirilmaya basliyor. Omuzlara onun 8cin yuk binmiyorBu hareketin ismi hammer press'dir.
Fly yaparken dirsekleri kırmamanızı öneririm.
bildiğim kadarıyla dumbelları indirirken dirsekler hafif kırılır kaldırırken düz kaldırılır sadece biraz az indirmişsin
Salonda ilk hafta programini yapmaya calisanlarin fly press karisimi olmus tam anlamiyla.
Agir girildigi icin dirsek fazla kirilip az indirilmis normal.
Fly ile hammer press arasında birşey olmuş buVideolarla ornek vermemin nedeni, yaptigimin press olduguna dair iddialarin olmasidir. Once bunun fly oldugunda anlasalim. Sonra yukarida yazdigim gibi, hareketi dogru formda da calisiyorum, illaki bunu uygulamalisiniz da demedim. 20 li kilolarla nizami sekilde yapan biri guc artisi icin bunu niye uygulayamasin? Peak vucudun yag oraniyla ilgilidlr, ben bulk olmayi seviyorum.