sırt bölgem sorunum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osmaca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

osmaca

Üye
iyi günler arklar benim bi sorum var vg yapıyorum ama tuhaf bi olay gözüme çarptı geçen gün aynada sırtıma baktıgımda bir çıkıntı hissettim kemik görüyordum yani sizce bu çıkıntı kas olmamasından dolayımı yoksa kemiksel bi sorunmu yani kamburluk vs. resimleri ekliyorum acil yorum yaparsanız sevinirim...

buaradaa ben geçen sene 98 kiloydum spora başladım diyetle beraber 75 düştüm ondan sora vg tadını aldım bırakmak istemedim şimdide bu sırt kafama takıldı sizde bi yorum yaparsanız sevinirimm...
29102009o.jpg

sağ tarafı referans alın sol elimde tel varyaa

bunları değerlerndirseniz ve problemi nasıl çözeceğim hakkında yorumda bulunursanız sevinirim...

Resimde kendini sıkmışsın gibi duruyor ya yapısaldır yada zayıfsın diye öyledir yada kendini sıkarak çıkartmışsındır önemli birşey yok bence psikolojik olarak kafaya takarsan sorun yaparsın tabi benim yorumum bu

aynı problem vücut geliştirme sporuna başladığımda bendede vardı nedeni ise biraz genetik biraz zayıflıktan trapez ve latissumis dorsi yani sırt bölgesindeki kasların zayıflığından dolayı kaynaklanıyor ben bu sorunu haftalık çalışma programlarımda her gün kan pompalama şeklinde double arm dumbell rowing up right rowing ve seated rowing yaparak çözdüm biraz sabır düzenli çalışma ve beslenmeyle o bölgelerini doldurup sorunu çözebilirsin

verdiğiniz bilgiler ve destekler için çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım inş sorun hallolurr ...

Back
Yukarı