• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sırt before after

haftada 4 gün gidiyorum beslenmeme son iki aydır aşırı önem vermeye başladım bu arada gelişim hakkındaki yorumlarınız nelerdir?[DOUBLEPOST=1482530630][/DOUBLEPOST]bu arada piramit set uyguluyorum ve iki haftada bir drop ve supersetleri ekliyorum
Gelişimi gayet güzel buldum ben de haftada 4 gün gidiyorum ancak sırtı haftada 1 kere çalışıyorum bu kadar gelişim göremedim.

Gelişimi gayet güzel buldum ben de haftada 4 gün gidiyorum ancak sırtı haftada 1 kere çalışıyorum bu kadar gelişim göremedim.
hiç bölge ayırt etmemelisin, ben ilk 2 ay arka kolu hiç çalışmıyordum :D sırt hiç çalışmıyordum diğer bölgelerden çok güçsüz kaldılar özellikle sırtı güçlendirmek için haftada bence 3 kez çalışmalısın çünkü büyük bir kas grubu

hiç bölge ayırt etmemelisin, ben ilk 2 ay arka kolu hiç çalışmıyordum :D sırt hiç çalışmıyordum diğer bölgelerden çok güçsüz kaldılar özellikle sırtı güçlendirmek için haftada bence 3 kez çalışmalısın çünkü büyük bir kas grubu
ben haftada bir gün çalıştım bence iki üç haftada bir drop setlerle kaslar uyarılmalı ben çok faydasını gördüm

Gayet başarılı üçgen olmuşsun formunu beğendim dostum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(kusura bakma saçma sapan bi mesaj alıntılamışım sağol yorumun için)

Yok ya ne olcak anladım zaten merak etme ☺ ;)

Back
Yukarı