Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben kendimi rahat bırakınca omzun arkasındaki kemikler dışarı çıkıyo.Bu sırt kaslarının zayıflığından dolayı mı?Sırt kaslarını geliştirsem düzelir mi?
Bende de anı sorun var özellikle bi t-shirt falan giyince çok çirkin duruyor..Bu doluluğu nasıl doldurabiliriz gerçi ben baya zayıfım bundan dolayı olabilirmi?
bahsettiğiniz sorun 1-2 yukardaki konuda mevcut. Kifoz deniyormuş bende yeni öğrendim. Bendede var ama waryfeat ın dediği gibi Kanat ve triceps olacak trapez değil çalıştıca düzeliyor yavaş yavaş
trapez dostum yanlış değil.triceps kolda yer alır trapez sırtta.iki kürek kemiğinin arasına doğru uzanan kas gurubu trapez.orayı doldurduğu taktirde kaybolur kemiklerin çıkıntısı
trapezler olunca kaybolur diye birşey yok emin ol yok valla yok sırtın net düzenli bi programlı çalışılmasıyla ancak o bölgeyi düzeltebirlisin başarılar.
sırt bölgesinin genelide trapez ve kanattan ibaretir zaten sende bundan emin ol.arkadaşım trapeze agırlık ver.özellikle front pull downn yapmanı öneririm.iki kas gurubunudu muazzam çalıştırıyor..iyi çalışmalar.