S.k.t Bir Ay Geçmiş Gainer Kullanmak?

Scoobz

Üye
Arkadaşım gainer almış biraz kullanmış ve sporu bıraktığı için kullanımı yarıda bırakmış ve ben şimdi onu aldım kullanmaya baslıyorum. Acaba bir zararı olabilir mi? Son kullanma tarihini bir ay kadar gecmiş...

tadında bir degisim var mı ve ne kadar geçmiş ortalama

Bir şey olacağını sanmıyorum fakat bir şey olur mu? düşüncesi ile bi üründen şüphe ederek asla verim alamazsın. Bu ürünlerin en büyük özelliği insanı en azından psikolojik yönden hazırlaması. örnek; Kilo alacağım diye gainer kullanırsın ve bu arada beslenmene de daha fazla dikkat edersin sonuç iyi olur. vb...

Bu konularda her zaman dikkatli davranırım. Sonuçta sözkonusu olan şey sağlığımız.

Yok "tadı değişmemişse kullanılır" , yok "bu gibi ürünlere bilerek bir kaç ay erken skt konulur" vs. gibi sözleri dikkate almıyorum, alamıyorum.

Ne olur ne olmaz öyle değil mi?

İçtin ve sindirim sistemini bozdun. Ne olacak? Bir gün içerisinde bir kaç kilo vereceksin, enerjin kalmayacak ve kendini zor toparlayacaksın.
İçtin ve bir şey olmadı. Ama kafanda şüphe var "ya bir şey olursa" diye. O şüpheyle de zaten içtiğinin faydasını göremezsin.

Bana kalırsa hiç bir s.k.t.'si geçmiş gıdayı, ürünü, ilacı kullanmayın.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer: Supplement Arşivi - Diğerleri

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Kararımı verdim yaklasık almam gereken 15kg var ve ben iki yıldır aralıksız doktor gözetiminde ''antibiyotik''(protein sentezinin azalmasına sebep oluyor buda kilo almama tamamen engel oluyor) kullanıyorum, suan çöp bulsam yemem gerektiğinin farkındayım o yüzden sadece bir ay s.k.t. geçti diye bu ürünü kullanmayacak değilim kullanacağım aklımdada soru işareti kalmadı cünkü yeni bir gainer alcak imkanım yok suan. Belkide arkadaşımın sporu bırakması gainerı bana vermesi kaderin bana gülümsemesiydi tamda benim zor zamanlarımda bunu geri cevirmiyeceğim ve kullanacağım.
Yorumlarınız için teşekkürler negatif bir etki görürsem veya kilo artışı sağlıyabilirsem buraya yazarım.

Back
Yukarı