frtcan07
Üye
Öncelikle Hepinize Merhabalar Diliyorum, Hayırlı Ramazanlar.
Sayın Arkadaşlar Ben 1.74 cm Boyunda 89 K.g'ım
1 Aydır Boks İle Uğraşıyorum, Salona Gidiyorum Haftada 3 Gün.
Ekstra Olarak Söylemek İstediğim Bir Diğer Konu İse Vücut Geliştirme
Eve Halter Seti, Dambıll Seti ve Bench Press Sehpası Aldım
Allah İzin Verirse Haftada 3 Gün Boks Geri Kalan 4 Gün'de Vücut Geliştirmek İstiyorum
Buna Uygun Diyet Programı İstiyorum, Protein Ağırlıklı.
Ve Sayın Arkadaşlarım Haftanın 4 Günü Çalışabiliceğim, En Hızlı Sonuç Alabiliceğim Vücut Geliştirme Programı Rica Ediyorum. Bana Bu Konuda Yardımcı OLURSANIZ Minnettar Kalırım.
Not: Boksa Başlamadan Önce 99 K.g'dım Şuan 89 Kg'ım 1 Ay Boyunca Sadece Boksa Giderek ve YAĞLI,ŞEKERLİ,HAMUR İŞİ ŞEYLERİ KÖKTEN BIRAKTIM. dipnot:haftada 1 gün kendimi ödüllendirdim.
Ekstra Olarak Söylemek İstediğim Bir Diğer Konu İse.
Hergün 45dk Arayla (Her 45 Dk'da Bir Alarm Çalıyor) 10 Şınav ve 20 Dambıll Çekiyorum
Sayın Arkadaşlar Ben 1.74 cm Boyunda 89 K.g'ım
1 Aydır Boks İle Uğraşıyorum, Salona Gidiyorum Haftada 3 Gün.
Ekstra Olarak Söylemek İstediğim Bir Diğer Konu İse Vücut Geliştirme
Eve Halter Seti, Dambıll Seti ve Bench Press Sehpası Aldım
Allah İzin Verirse Haftada 3 Gün Boks Geri Kalan 4 Gün'de Vücut Geliştirmek İstiyorum
Buna Uygun Diyet Programı İstiyorum, Protein Ağırlıklı.
Ve Sayın Arkadaşlarım Haftanın 4 Günü Çalışabiliceğim, En Hızlı Sonuç Alabiliceğim Vücut Geliştirme Programı Rica Ediyorum. Bana Bu Konuda Yardımcı OLURSANIZ Minnettar Kalırım.
Not: Boksa Başlamadan Önce 99 K.g'dım Şuan 89 Kg'ım 1 Ay Boyunca Sadece Boksa Giderek ve YAĞLI,ŞEKERLİ,HAMUR İŞİ ŞEYLERİ KÖKTEN BIRAKTIM. dipnot:haftada 1 gün kendimi ödüllendirdim.
Ekstra Olarak Söylemek İstediğim Bir Diğer Konu İse.
Hergün 45dk Arayla (Her 45 Dk'da Bir Alarm Çalıyor) 10 Şınav ve 20 Dambıll Çekiyorum
Son düzenleme: