Arkadaşlar merhaba bu sporu 3 senedir yapıyorum Fakat son 6 aydır düzenli olarak protein tozun bazı No oksit ürünleri (No xplode) L- citrulline , creatin kullanıyorum son 15 gündür üşüttüğüm için kullanmıyorum şimdi soğuk algınlığım geçti fakat daha bela bir hastalık var başımda 2 gün evvel gece çok kuvvetli bir sağ üst karın ağrısı ile sıçradım ilk defa hayatımda oluyor kıvranıyorum resmen 2 gün geçti hala geçmedi. Bugün acile gittim anlattım durumu ağrı takibi yapmamız lazım dediler orda da bir süre az ağrıdı. Protein tozu kullanıyorum dedim o karaciğeri yorar kaslar bir anda proteini çekersen olmaz dedi daha bişeyler daha anlattı ama anladığım kadarı ile anlatıyorum. Şimdi daha teşhis konmadı arkadaşlar bu supplementleride oldukça kullanmasını severim çok da iyi araştırırım ama acaba gerçekten sebep ne çok merak ediyorum. İnsanın sağlığı gidince hiç bir şey görmüyor bugün yine acile gideceğim sanırım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:30 ----------
Arkadaşlar bundan 4 sene evvel bazı delilikler yapıp bir kutu anapolon, bazı thailand pembe haplardan, 2 hafta da bir sustanan aynı şekilde primabolan kullanıştım 4 sustanan 4 primabolan vurdurmuştum. Ama sonra pregnl ile iyileştirme kürünü yapmıştım. Acaba seneler sonra bunların acısı mı çıkıyor. Yukarda ki problemimden acaba karaciğer safra kesesi bu tarz bir problem mi çıkacak ? bir tecrübesi olan arkadaş varsa lütfen paylaşsın
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:30 ----------
Arkadaşlar bundan 4 sene evvel bazı delilikler yapıp bir kutu anapolon, bazı thailand pembe haplardan, 2 hafta da bir sustanan aynı şekilde primabolan kullanıştım 4 sustanan 4 primabolan vurdurmuştum. Ama sonra pregnl ile iyileştirme kürünü yapmıştım. Acaba seneler sonra bunların acısı mı çıkıyor. Yukarda ki problemimden acaba karaciğer safra kesesi bu tarz bir problem mi çıkacak ? bir tecrübesi olan arkadaş varsa lütfen paylaşsın