Sağ baldırda kasılma

Sağ baldırım 2 dakika ev içinde yürümemle dahi hemen kasılıyor, bir acı vs yok ama sanki spor yapmışım da zorlamışım gibi oluyor ve rahatsız ediyor, bazen çok yürünce sağ dizim seyreliyor vs, 3-4 gündür hareket etmememe rağmen geçmedi ne yapmalıyım sizce?

Herkese iyi forumlar!

aynı sorun bendede var ama tam tersi benim belim ağrıyordu sonra bacaklarıma da geçti ağrı ne yapıcam ne edicem hiç birşey bilmiyorum doktora gidiyorum röntgen çekiyor ilaç verip gönderiyor 1 haftadır antremanlara gidemiyorum çok kötü bir durum zor valla.

aynı sorun bendede var ama tam tersi benim belim ağrıyordu sonra bacaklarıma da geçti ağrı ne yapıcam ne edicem hiç birşey bilmiyorum doktora gidiyorum röntgen çekiyor ilaç verip gönderiyor 1 haftadır antremanlara gidemiyorum çok kötü bir durum zor valla.
Röntgen değilde, MR ve EMG çektirin. Bendede aynı şikayetler vardı.

Röntgen değilde, MR ve EMG çektirin. Bendede aynı şikayetler vardı.

peki bir sıkıntı çıktımı sağlığında herhangi bir sorun oldumu kalıcı bir rahatsızlık felan
endişeleniyorum bendede bir sorun çıkar mı diye doktora gitmeye korkuyorum artık o derece haftaya pazartesi gidecem mr çektirmeye inşallah bir problem çıkmaz belimin ağrısı bacaklarıma bazende karnıma bile vuruyor :(:(

3. diskte kayma tespit edildi. Fizik tedavi ve kilo kontrolü ile şu an sıkıntısız devam ediyorum.

benimki zorlamadan dolayı oldu ama kayma olur mu olmaz mı bilemiyorum inşallah olmaz diye umuyorum
spor yaparken ya da eğilip doğrulurken ağır bişey kaldırırken ağrı oluyormu belde bide belinin sakatlanmasına neden olan olay nasıl oldu mahsuru yoksa yazar mısın ?

Back
Yukarı