Sağlıklı Parlak saçlara kavuşmak için?

Merhaba Arkadaşlar ben bodyforumtr sitesine yeni üye oldum ve birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular olur diye düşünüyorum.Benim sorunum saçlarımla alakalı boyalı saç kullanıyorum ne yaptıysam kırıklardan mat görünümden bir türlü kurtulamadım.Bir çok yöntem denedim maskeler yaptım,yaptırdım fakat yine olmadı.Bana tavsiye edebilceğiniz bir şeyler varmı ?

kadınlar kulübü sitesi bunun için çok uygun, öncelikle orayı araştırmanı öneririm.
bunun dışında soğuk suyla saçı yıkamak
ayda bir saçı sirkeyle durulamak parlaklık veriyor diye biliyorum.
boyalı saçlar için özel maskeler var kullandın mı onları? boya akınca mat ve sağlıksız bir görüntü oluşuyor ister istemez.
ha bu arada saçların açılma işleminden geçerek mi boyandı yoksa doğal saçına direkt boya mı yaptın? açılma işleminden geçtiyse yanıyor ve sağlıklı görüntüye kavuşmayı epey zor.
her neyse saç serumu kullanmalısın. saç serumunu sürdükten ve fön çektikten sonra geçici ama çok sağlıklı bir görüntü oluşuyor.

Hemen hemen hepsini denedim önceden saçım açık renkteydi ve açıcı kullanılmıştı ama şimdi kendi rengine yakın bir renkte boyalı.Son 2 haftadır içinde argan yağı olan bir şampuanı kullanıyorum sanırım ondan olsa gerek daha parlak ve hacimli bir görüntü elde ettim.Bakalım bir kaç hafta daha kullanıcam umarım daha güzel gelişmeler olur.cevp için ayrıca teşekkür ederim.

Şampuanını boyalı ve renk koruyucu serilerden kullanmalısın bunun dışında saça ısı,fön,maşa kullanmanı tavsiye etmiyorum bunlar daha fazla kurutup matlaştırıyor.

E vitamini alımınıza dikkat edin derim. Cilt, saç ve hormonel anlamda eksikliğini hissedeceğiniz bir vitamin.

Konu eski ama, cevaben daha kaliteli boyalarla boyatın (inoa) ve dip olarak değil komple boyatın. Keratin bakımı yaptırırsanız yaklaşık 4-6 ay saçlarınız ipeksi ve parlak olacaktır.

Son düzenleme:
Çok iyi olduğuna güvendiğim ve bizzat kullandığım şampuan ve maskeler var .Ama buradan yazınca reklam gibi olur mu ? Marka açıklayabiliyor muyuz?

Beyler içinde bayanlar içinde Kerastase öneririm .Bayan saçlarına bakım ve güzellik katarken ,Erkekler için üretilmiş saç dökülme ürünleri veya sadece erkekler için ürettiği saç bakım setini kullanabilirsiniz.

teşekkürler winnie benm saçım yumuşak ve tel tel uzadığı için pek sorun olmuyor ama hafif seyrelmelere iyi gelir mi acaba bioblas kadar onu merak ettim:)

Cilde ve saça E vitamini çok iyi geliyor. Badem yağı E vitamini açısından çok zengin. Aktarlar da satılıyor badem yağı. Bir de geçen gün bir yerde okudum yumurtayı haşladığınız suyu saça sürünce parlaklık veriyormuş.

Yumurta Suyu İle Saça Canlılık

Yapımı kolay bir şeye benziyor haftada bir ya da iki kez yapılması uygunmuş..

Saça parlaklık veren zeytinyağı-yumurta kürü de vardı onu da uygulamanızı tavsiye ederim.

ben Ker Otu diye bir şey kullanıyorum arkadaşlar, aktardan aldım, orda tarif ettikleri şekilde kullanıyorum, faydasını gördüm

Saf Zeytinyağı ve yumurta akını karıştırıp saçınızda 30 dakika bekletin sonra normal duşunuzu alın. Hem kırıkları onarıyor hem de saçı besliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Back
Yukarı