Sabahlari kahvalti yapmadan oglen yemegini bekliyorum sizce bu sikinti yaratir mi
bende senin gibiyim uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyorum ama kasların en zayıf olduğu anlardır sabah saatleri kasları beslemek lazım... Ben bundan dolayı uyanınca shakera 1 ölçek whey+1 ölçek bcaa çakıyorum ahanda sana kahvaltıSabahlari kahvalti yapmadan oglen yemegini bekliyorum sizce bu sikinti yaratir mi
sabahları es geçmemelisin , en azından dediğim gibi 1 ölçek protein tozu ve bcaa işini görür (tabi en mükemmeli normal kahvaltı yapabilmek )Kahvaltıyı atlayarak günde 2 öğün yemeye başladım. Kahvaltıyı atladigim icin diğer öğünlerde çok da seçici olmama gerek kalmıyor. Makrolarıma uysun 200-300 kalori fazla olsun sıkıntı yaratmıyor. Sonuçta 1 ögün atlamış oluyoruz. İstediğim şekilde yemek yiyebilmem (çok da abartmıyorum) en büyük artısı bence.
Akşam fakir gibi yemek ye muhabbeti spor yapmayan diyettekilere geçerli, diyet yap yapma hayvan gibi spor yapıyorsan o yemeği Yemen lazım....[DOUBLEPOST=1566152460][/DOUBLEPOST]akşam yemeği olmasa da olur. ama sabah kahvaltısı olmadan olmaz. Eat breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a pauper. Yani krallar gibi kahvaltı yap, prens gibi öğlen yemeği ye, fakir gibi akşam yemeği ye. Literatürlerde de zaten vücut enerji sisteminin, metabolizmanın, vitamin enzimlerinin en iyi şekilde çalışması için kahvaltının çok önemli bir öğün olduğu anlatılır.
O doktordan bir an evvel uzaklaşın hemde hiç beklemedenDiyetteysen en mantıklısı, bizzat fitness ile ilgili konuları anlatan bir doktordan dinleyip duyduğum şey sabah kahvaltısı yapmayın miğdeniz bir süre boş kalsın tarzında
Bir kaç kişide aynı tavsiyede bulundu abiAkşam fakir gibi yemek ye muhabbeti spor yapmayan diyettekilere geçerli, diyet yap yapma hayvan gibi spor yapıyorsan o yemeği Yemen lazım....[DOUBLEPOST=1566152460][/DOUBLEPOST]
O doktordan bir an evvel uzaklaşın hemde hiç beklemeden
atalarının ne yaptığına bağlı. ben atalarımın nasıl beslendiğini bilmiyorum. yani animusa bağlanıp atalarımın ne yaptığına bakma gibi bir imkanım da yok. yani atalarımız öyle yaşıyormuş diyerek öyle yapmak saçma.Atalardan örnek vermek biraz saçma geliyor bana. İnsanoğlu içinde bulunduğu duruma kendini adapte eden bir tür, bu yıllardır böyle devam etmiş. Yani, sabah yapmayıp 2-3 saat beklemek belki yararlıdır, olmalıdır ama pekte bir şey farkedeceğini sanmıyorum. Kahvaltı sporcu için kilt öğündür bence. Hem glikoz ve şeker miktarı vücutta boş olur. Sağlam bir karbonhidrat ve protein ikilisiyle güne başlamak her zaman iyidir. Akşamları da spordan sonra yıpranan kasları onarmak için olması gereken miktar kadar yemek bence uygun olacaktır.