sabah kalvaltı yapmama isteksizliğine çözüm nedir bilen varmı?

marich

Üye
sabahları kalvaltı yapmama isteksizliğine çözüm nedir bilen varmı? her sabah evden kahvaltı yaparak çıkmak ve iştahsızlıga bir çözüm bulmak nasıl yapılır?

sabahları kalvaltı yapmama isteksizliğine çözüm nedir bilen varmı? her sabah evden kahvaltı yaparak çıkmak ve iştahsızlıga bir çözüm bulmak nasıl yapılır?

Tavsiyem sabah kalkar kalmaz bir bardak su iç bu böbreklerine iyi gelecek ve besin alımı için vücudu hazır edecektir.İkincisi suyu içtikten sonra bir elma ye elma'da açlık hormonu ghrelin vardır.Bu hormon karnımız aç olmasa bile salgılandığı zaman açlık hissi verir.Bu da haliyle sabah kahvaltısı yapmak demektir;).

ben iştahlı bırıyımdır fakat sabah 6 da kalkıp o uyku ıle mecbur kahvaltı edıp derse gıdıyorum 1 bardak su ıcınce faydası oluyor ama sabah iştahsızlık normaldır dıye dusunuyorum eger yorgunsanız

sabah pekmez lor karısımı yemek iştahımı açıyordu faydası olabilir

Kendimi bildim bileli kahvaltıda hiç iştahım olmaz daha doğrusu sadece akşamları acıkıyorum. Bazen yumurta yerken bulantı geliyor sabahları ama yinede zorla yemeye çalışıyorum.

isteksizlik, muhtemelen akşam yediklerinin hala sindirilmemiş olmasındandır...vücut,hala bu kapsamda faaliyet sürdürmektedir...

bunu akşam yemeklerini, az ve erken saatlerde yiyerek çözebilirsiniz...)

Back
Yukarı