sabah kavlatıda sade yulaf ezmesimi mi müsli mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan assid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

assid

Üye
arkadaslar sabah kahvaltıda sade yulaf ezmesi ve süt mü karıstırıp yiyeyim yoksa müsli ve sütü karıstırıp mı yiyeyim müsli sadeye göre daha kalorili oldgu için pek tavsiye edilmiyor ama sade yulaf ezmesi de yenmio

ben sadenin içine birmiktar bal ekleyerek yiyorum. bu şekilde tadıda gayet iyi oluyor. bence boyle yap. aslında ben bi ara sabahları şu karışımı yapardım kilo almak isteyenlerin kesinlikle sabah ve ogleden sonra bi öğünde tuketmeleri gerekir. yulaf ezmesi 1kg , kuru incir, kuru kayısı (bu ikisini kucuk kucuk doğrayarak) badem, fındık, çam fıstığı , ceviz içi (bunlarıda blenderda çekin ve hepsinden 100 er gram olsun) buyuk bir kavanoza dokun ve iyice karıştırın. toz hazır. bunu kahvaltıda ve ogleden sonraki ara ogunde birer kase tuketin sutle beraber. içine muz yada herhangi mevsim meyveside doğrayabilirsiniz isteğe bağlı. gerçektende yuzde yuz işe yarıyor diyebilirim.

lifalifi robotda un haline getir.1 kaba 1 adet muz doğra,yulafı koy 100 gr,çok az süt koy hamurlaşsın diye,az miktarda bal karıştır kaşığınla bir güzel.offf..Sabah sabah yaş pasta yemiş gibi oluyor.Yanına da 1 bardak yarım yağlı süt...
Sırf bu menü var diye diyetimde hep sabah olmasını istiyorum :D

sade yulaf ezmesi al yarım yağlı süte koy , mikro dalgaya at 5 dakka ısıt çıkar ardından 1 tane muzu ufak parçalara bölerek içine at ve 5 dakka gene mikroya at.. Mikrodan çıkınca muzları ez cok kolay ezılır ve çok lezzetli olur.Musli içinde çok şeker var

doğa keten tohumlu müsli var şeker yarı yarıya düşüyo lif oranı 100 gramda 25 falan baya iyi yani onu kullansak olmazmı arkadaşlar

evet hocalarmıza sorayım dedim böyle bi konu açılmışken
100 gramda:
283 kcal
11.4 protein
4.3 yağ
70 gr karbonhidrat
8.8 gr şeker
21 gr lif
0.01
iyimidir sizce sayın hocalarım yoksa illa yulaf ezmesimi yiyelim :( definasyona yaramazmı bu ürün
kahvaltıda 50 gr kadar yeriz zaten 1 porsiyon 40-50 gram olur heralde

Son düzenleme:
Kesinlikle doğanın keten tohumlusu :) Üstüne başka bir müsli tanımam. Lif oranı çok ama çok güzel. Sürekli et yumurta yediğimiz için lif ihtiyacını karşılayamıyoruz. Ama bu ürün günlük ihtiyacımızı neredeyse gideriyor. Hem sabah kalori protein oranı çok güzel.
Ben bir paketi 5 günde bitiriyorum. 75gr oluyor sanırım. Yanındada 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum muhteşem bir kahvaltı olmuş oluyor benim için :)

Back
Yukarı