sabahları ne kadar haşlanmış yumurta tüketiyorsunuz?

Vulgar

Üye
merhabalar sabahları zaman kaybetmemek için, önceden yumurtaları haşlayıp buzdolabına koyuyorum sabahları da yiyorum genelde 3 - 4 tane sırf beyazını yiyorum ancak bazen baya bulantı yapıyor. Hatta yerken kustuğum zaman bile çok oldu.

peki siz sabahları haşlanmış yumurtayı ne kadar ve nasıl tüketirsiniz bunu yemenın hızlı ve kolay yolu varmıdır?

Not: yumurtayla ilgili bitane daha başlık gordum. O başlık biraz daha genel olduğu için bunu açtım.

Günde 6-7 tane yerim hepsinide tam tüketirim sarılarını ayırmak gibi bi uğraşım olmaz kolesterol olayınıda fazla abartmış millet yumurtadan bu kadar korkulmasına gerekde yok bence :)

2 tam + 5 beyaz.
Daha doğrusu şöyle yapıyorum, 2 sarıyı 7 yumurtayada dağıtıyorum. Sadece beyaz sıcak olunca benimde midemi bulandırıyor, ama soğuk olunca gidiyo.

Ya kustuğum felan oldu demişşin bu kadar zorlanıyorsan, egg protein tozu felan kullan. Spor yapacağım derken, hastalanma

Sabahları genelde erken kalktığım için pek iştahım olmuyor bu yüzden 2 tam yumurta yiyebiliyorum. Geç kalktığım günlerde sayıyı biraz daha arttırıyorum.

tereyagında 4 tane her sabah yada haslarım sarılarını yerim sıcakken yerlerine tereyagı koyarım oyle daha guzel oluyor bol yaglı :)

3 beyaz 1 sarı yiyorum.İçine peynir veya lor peyniri koyuyorum.Bazende kıyma varsa kıyma atıyorum içine biraz.

bende sabahları bol yağlı tereyağında kızarmış 5 tam yumurta yiyorum ve yanında şekersiz fıstık ezmesi bolca daha sonra kefir içiyorum bol yağlı böyle.

Öğleden sonra anca karnım acıkıyo :)

muthişte bi enerji patlaması oluyor bosuna dememişler yağlar uçak benzini karbohidratlar pis bir yakıttır diye.

arkadaş nasıl yiyosunuz sabahları okadar beyaz yumurtayı hiç mi mideniz bulanmıyo 3 tane anca yiiyorum neler cekiyorum bilseniz ah ah yoğurtla yemeye calısıyorum olmuyo zeytın ezmesyle gene olmuyo kafayı yıycem

arkadaş nasıl yiyosunuz sabahları okadar beyaz yumurtayı hiç mi mideniz bulanmıyo 3 tane anca yiiyorum neler cekiyorum bilseniz ah ah yoğurtla yemeye calısıyorum olmuyo zeytın ezmesyle gene olmuyo kafayı yıycem

Sana şöyle diyim 100 tane yumurta olsa hepsinin beyazını kırarım içine ne bulursam atıp tavada omlet şeklinde yerim.Birde öyle bir bağımlılık yapmış ki mutfağa baktığımda rafta yumurta görmeyince deliye dönüyorum koşa koşa bakkala gidip paket paket alıyorum yumurtaları :D

sabahları 3 tane sarısıyla bırlıkte yıyorum yetıo :) ilk basta bulanman normal ama hıc sevmeyen bırı bıle alısınca rahat yıyebılıo zamanla..

Back
Yukarı