saclarım kuru ve cansız

servet19

Yeni Üye
arkadaslar normalde kendime pek bakmam ama artık kendimi düzeltmek istiyorum bunun için ilk olarak saclarımdan baslıycam bugün 3 numaraya vurdurdum saclarımı cünküsaclarım sıcakdan dolayı yanmısdı 7.95 liraya loreal paris elseve komple onarıcı (yıpranmıs saclar için) 360ml aldım bu sapuan isime yararmı ve önerebilceğiniz denenmis sampuan varmı pek anlamam bu islerden ama zamanı geldi artık monotonlukdan cıkıp asosyalliği bırakmaya karar verdim

Kerastase - Specifique saç serumlarını kullan ama sacın dökülmesi genellikle b vitamini eksikliğinden kaynaklanır en iyisi once doktora gi t

saclarım da dökülüyor doğru sacları 3 numaraya vurdurdum bundan sonra canlı görünmesini istiyorum sampuanlar cesit cesit denediğiniz iyi bir sampuan varsa onu kullanım

Eczanelerde saç için Evigen ve Bepanthen'in ampulleri bulunuyor.

Bunları şampuanına karıştırıp uygularsan yararı dokunabilir.

Arkadaşımın saçında gözle görülür çoğalma olmuştu ama herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey diyemem.

Bioblas dene dökülmesini durdurabilir.

eczaneler bayram dolayısıyla su aralar kabalı olması lazım salı günü gainer alırken bioplas ile evagen almayı düsünüyorum önerileriniz için tesekürler

badem yağı al saçlarını yıkamadan önce badem yağını güzelce sür sonra çok az elseve şampuanla 1 kere yıka
saç kurulama makinesini kullanma
günde 1 den fazla yıkama
badem yağı 10 gün sonra parlaklaştıracaktır saçlarını zamanlada dolgunlaşıyo saçlar az şampuanla yıkamanın mantığı biraz olsun yağın kalması saçta yıkanma ile giden ve saçı besleyen saçın kendi yağını destekliyo badem yağı

peki sacın yanmaması için önerebilceğiniz neler var sapkayı takmazdım ama bu basıma geldikden sonra takcam ama calısırken sapkayı fazla takmak bas ağrısı yapıyor

Back
Yukarı