Sadık İnan İFBB de Türkiye'yi Temsil edecek yarışmacı

Veyron

Özel Üye
İFBB 2007 de Türkiye'yi 90 Kg da Temsil Edecek Sporcumuz Sadik İnan

1978 amasya doğumlu 16 yıldır bu sporu yapıyor.
Kendisi Green Park Otelleri Sağlık Müdürü ve Koordinatörü 10 yıldır Turizm sektöründe çalışıyor ve Body Building antrenörlüğüde yapmaktadır. Aynı zamanda yazar olan Sadık İnanın Kırmızı Melek adında yayınlanmış bir kitabı ve şu anda yarışma hazırlığında olduğu için yayınlayamadığı 2008 de yayınlancak bir kitabı bulunuyor.

Dereceler

1995 Gençler Türkiye Şampiyonası 80 kg 2.
1995 Gençler Türkiye Şampiyonası 80 kg 3.
1996 Gençler Türkiye Şampiyonası 80 kg 1.
1996 Dünya Gençler Şampiyonası 80 kg 4.
1997 Büyük erkekler Türkiye Şampiyonası 80 kg 4.
1998 Gençler Türkiye Şampiyonası 80 kg 2.
1998 Gençler Balkan Şampiyonası 1.
2003 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 85 kg 6,
2006 Nutrimaxcup 90 kg 1.

sadik2la8.png

16072007145qd5.png

20072007149ho3.png

20072007150hl9.png

20072007153us3.png

IMAG0013.jpg

IMAG0026.jpg

IMAG0030.jpg

IMAG0039.jpg

IMAG0040.jpg

IMAG0041.jpg

IMAG0042.jpg

Yarışma resimleri 2006 dan gelişim ortada.İfbb ye 3 ay var ve yarışmaya bomba gibi gireceğine eminim.Fotoğraflarda görülen Hamdullah Aykutluda İfbb ye hazırlanıyor Fakat fedarasyondan onay gelmesini bekliyormuş.İnşallah onuda Türkiye'yi İFBB de temsil ederken göreceğiz.

Son düzenleme:
Ben vücudu çok beğendim. Süper bir kütle yapmış. Başarılar diliyorum umarım herşey istediği gibi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
SADIK İNAN;
vücut geliştirme sporunda ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edecektir.
ve iyi bir derece alacaktır.buna inanıyorum
HAMDULLAH AYKUTLUĞ; ise yaşı ilerlemesine ragmen hala eski formunu korumus hatta daha güzel bir forum yakalamış.gercekten kendisini tebrik ederim.onunda ülkemizi en iyi sekilde temsil edeceginden hiç kuşkum yok..
DEĞERLİ TÜRK SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM...

İFBB 2007 de Türkiye'yi 90 Kg da Temsil Edecek değerli sporcumuza başarılar diliyorum. Hamdullah Aykutluğ ve Sadık İnan gerçekten muhteşem görünüyorlar.

kendisi şu anda yanılmıyorsam 100 kilo civarında ve yarışmaya 85 kiloda girmeyi düşünüyor.oldukça uzun süredir naturel olarak hazırlandığını biliyorum.umarım ülkemizi en iyişekilde temsil eder.

kendisi şu anda yanılmıyorsam 100 kilo civarında ve yarışmaya 85 kiloda girmeyi düşünüyor.oldukça uzun süredir naturel olarak hazırlandığını biliyorum.umarım ülkemizi en iyişekilde temsil eder.

Haklısın guardbody banada naturel olarak hazırlandığını söyledi kendisi.

bn sadık abıyı tanımıyodum bı yıl oncesıne kadar... ve gecen sene sans eserı bı gun ıdman yaptık beraber ama bulk halındeydı... prof oldugu bellıydı ama bn tanıyamadım ( eskıden Turkıye den bı kac sporcu harıcınde takıp ettıgım kımse yoktu)...gercekten tam 1 sene sonra mukemmel bı yol kat etmıs... emınım ıstedıgı basarılara zorlanmadar ulasıcaktırr... ama boyle demıyelımde daha cok zorlasın kendını ;)... bnce daha ıyı olucak musabaka zamanına kadar... dıyet yorucu gıdıomus duyduguma gore... nyse basarılar abımmdumbelllls

herkese teşekkür ederim inşalllah bu sene bişeyler yapmaya çalışacağız tüm arkadaşların miraç kandillini kutluyor başarılar diliyorum

sadık hocam tebrikler, baya bi yol katetmişsiniz. umarım yarışmada iyi bir derece elde edersiniz. kolay gelsin....

İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil eder. Sonsuz başarılar diliyorum.

Foruma Hosgeldin,
Foruma, yarisma öncesi ve sonrasi gelismeleri bizlerle paylasirsin, sevinirim. Bu konuyu bir cok üyemiz takip edecektir.
Guardbody 100 kiloda oldugunuzu belirtmis, hedefiniz 85´a inmek mi? Daha önce 90 kg ile, güzel derece almissiniz. Nasil gidiyor hazirliklar? Hedefin nedir bu yarismada?

Ülkemize umarim hedefledigin sonucla dönersin.
Basarilar dilerim!

walla vücut on numara başarılar diliyorum.bu arada hamdullah abi formunun zirvesinde yine onada başarılar inşaallah en iyi derecelerle gelirler

25 ağustos fotoları

ABCD000t4-1.jpg

ABCD0012.jpg

ABCD0013.jpg

benim sormak istediğim ,yanlış bilmiyosam hamdullah aykutlu isveç adına müsabakalara katılıyo , acaba sadık hocada ilerde böyle bi yol ayrımına girer mi?"bu arada vücudu süper, ilerde daha kütleli ve formda görmek isteriz "

Back
Yukarı