sadece Baldır(kalf) ölçünüz ne kadar

baldır ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    149
merhaba herkese selamlar

böyle konular var ama burada sadece baldır yönünden ölçülerimizi karşılaştıralım.
(not anketteki seçeneklere yorum yapmayalım:)
arkadaşlar sadece
boy kilo yaş ve baldır ölçünüzü yazar mısınız? body forumda baldır yönünden bir karşılaştırma yapalım

image016.jpg

Erik Fankhouser

Erik%20Fankhouser%20%C5%81ydki%20jpg.jpg

ef02.jpg

Son düzenleme:
61 + sanıyordum ama ölçünce 58 çıktı yanlış oy verdik :) Aldığım ölçüler neden hep düşük çıkar anlamam.

1.79 / 75 kg

Son düzenleme:
61 + sanıyordum ama ölçünce 58 çıktı yanlış oy verdik :) Aldığım ölçüler neden hep düşük çıkar anlamam.

1.79 / 75 kg

sanırım uyluk(thigh) ölçünü yazmışsın. baldır(calf) diz ile ayak bileği arasında kalan kısımdır.

bu arada anketteki +60 a gözüm takıldı. jay cutlerınki 51 miş. :)

Son düzenleme:
sanırım uyluk(thigh) ölçünü yazmışsın. baldır(calf) diz ile ayak bileği arasında kalan kısımdır.

bu arada anketteki +60 a gözüm takıldı. jay cutlerınki 51 miş. :)

Evet haklısınız gece gece çok güldüm :)

+61 i işaretleyen çok olacak!bunu diyorum.o resimdeki Erik Fankhouser in baldır 60 cm

150 kglık yağlı bir adamla 80 kglık define adamın kalfları eşit olmaz bizim için önemli olan kasın büyüklüğü onun için yağ oranınızıda belirtirseniz çok daha faydalı olur

ben 15 yaşındayım ve baldırım 44 cm sizce iyi mi lütfen değerlendirin

boyum 1.77 değil belki yanlış yazmışımdır çok özür diliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:45 ----------

ama ben doğru yeri ölçtüğüme eminim ( bu arada kilom 49'a düştü boyum ise 1.71)

boyum 1.77 değil belki yanlış yazmışımdır çok özür diliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:45 ----------

ama ben doğru yeri ölçtüğüme eminim ( bu arada kilom 49'a düştü boyum ise 1.71)

evet ben yanlis hatirliyormusum zaten 1.71 yazmissin, ama 44 cm o kiloda olmasi imkansiz bak yukardaki msjlarda baldirin neresi oldugunu gosteriyor resimde.

evet baldırın neresi oduğunu biliyorum ve bn deoğru ölçtüm yine de ölçeriim, yazarım

180 boy 73 kg %10 yağ oranı 39 cm :D cok calısmam gerek cook

eskiden beri millete diyorum baldır orası değil diye ama hala millet üst bacağı baldır sanıyor hatta eskiden birisi bana baldır orası olur mu hiç demişti :) bende ansiklopediyi aç bak demiştim :) **baldırlara bakıp üst bacaklar hakkında yorum yapan bir milletiz ayrıca :) baldırlar zayıfsa veya normal ise bacaklarınız zayıftır.. o yüzden sadece baldır çalışın yeter..

Son düzenleme:
bu ankettede yalan oylamaları kimler yapacak diye abartılı ölçüleride yazmıştım ama baldır ile but kısmını karıştıranları unutmuşum. hep onlar +50 oyları atmış galiba...

Bende baldır fakiriyim. bir yılda 1 cm ya kalınlaştı yada kalınlaşmadı. hadi az gelişiyorum diyelim yağ oranım düşük onunda diğer yerler gibi şekilli durması gerek oda yok hem ince hem düz...
hayalim şöyle bir 45 yapmak ama.....

yaş 14(,5 :D) boy 1.81 calf 38 cm yağ oranı %5

Back
Yukarı