Sadece fit kalmak istiyorum.

Herkese selam sporseverler.
Sizlere bir sorum olacak. Benim boyum 1.60 olduğundan dolayı pek vücut yapmak istemiyorum açıkçası abes durur diye düşünüyorum. Bu yüzden fazla kas kütlesi kazanmadan fit kalmayı istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Buna uygun programlar var mı?

İlginiz için teşekkür ederim.
Esen kalın.

yağ oranını istediğin seviyeye çektikten sonra clean bulk + kardiyo
Vücut tipim mezomorf zaten yani yaklaşık olarak %15 yağ oranına sahibim diye düşünüyorum. Bunu kaça çekmeliyim? Normalde çalışıyorum ama sınava hazırlandığım için pek vakit bulamıyorum. Ortalama olarak %20 desek yağ oranına bunu kaça çekip sürekli clean bulk ve kardiyo yapmalıyım?[DOUBLEPOST=1515190234][/DOUBLEPOST]Bu da vücudum. Bazi yerleri sansurledim gizlilik benim için önemli çünkü

Eklentiler

• IMG_20180106_010547.jpg
    IMG_20180106_010547.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 394
  • IMG_20180106_010723.jpg
    IMG_20180106_010723.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 447
Son düzenleme:
Fotolarda yağ oranın iyi kas kütlesi eklemen lazım estetik görünüm için ve salonada ihtiyacınız yok.
Program olarak
Şınav
Barfix
Squat
Yeterlidir

Fotolarda yağ oranın iyi kas kütlesi eklemen lazım estetik görünüm için ve salonada ihtiyacınız yok.
Program olarak
Şınav
Barfix
Squat
Yeterlidir

Anladım çok teşekkür ederim. Zaten henüz salona gitmiyorum. Yazın gitmeyi düşünüyorum ama eğer öyle söylüyorsanız gitmeyeyim. Zaten vücudum gereğinden hızlı şekil alıyor ben de anlamadım sanırım vücut tipim mezomorf olduğu için. Squat'ı vücut ağırlığım ile yapsam olur mu? Evde dambıllar var 2.5x8 barlarım ve demirlerim mevcut ek olarak 2kg'lık içinde kum olan dambıllarım var. Barfix'i de dışarıda yapmayı düşünüyorum evde henüz aletim yok kapı aralarına sıkıştırılanların da kapıya zarar verdiğini duydum o yüzden ürktüm açıkçası.

Squatı ağırlıklarla yaparsan daha iyi olur ama boş bi sekuldede yapilabilir.
Fit olmak icin kural basit aslinda duzenli egzersiz yapmak

Back
Yukarı