Sadece omuzlar ve kolu geliştirmek istiyorum

Arkadaşlar 20 yaşındayım. 176 boyum, 62 kiloyum. Vücudumdan pek şikayetçi değilim. Biraz kollarımı kalınlaştırmak ve omuzlarımı güçlendirmek istiyorum. Neler önerirsiniz alta resimde ekliyiceğim. yorumlarınızı esirgememeniz dileğiyle teşekkürler.

Eklentiler

• Fotoğraf-0035.jpg
    Fotoğraf-0035.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 495
sayın @N.E.R.D sadece omuz ve kol geliştirmek diye birşey yoktur sadece şurayı şukadar geliştiriyim diye birşey yok illaki yapacam diyorsanız çok çirkin ve orantısız bir vücut olacaktır zira omuz geliştirecğiniz zaman göğüs trapez arka kol kanatlar heryerinizin çalışması gerekecektir o yüzden vücudunuzun heryerini orantılı geliştirmek için tek bir bölgeyi değil tüm bölgelerinizi çalıştırmanızı öneririm

sayın @N.E.R.D sadece omuz ve kol geliştirmek diye birşey yoktur sadece şurayı şukadar geliştiriyim diye birşey yok illaki yapacam diyorsanız çok çirkin ve orantısız bir vücut olacaktır zira omuz geliştirecğiniz zaman göğüs trapez arka kol kanatlar heryerinizin çalışması gerekecektir o yüzden vücudunuzun heryerini orantılı geliştirmek için tek bir bölgeyi değil tüm bölgelerinizi çalıştırmanızı öneririm

çok güzel bir cevap olmuş. bu halimle çok çelimsiz duruyorum diyosun ama sadece omuz ve kol geliştirirsen inan çelimsiz halini ararsın. ve de omuz ve kol geliştirirken diger kaslarında yardımına ihtiyaç duyacaksın. e omuz ve kolda gitgide güçlenirken güçsüz kalan kaslar sana nasıl yardım edecek? edemeyecek. ve gelişmende yavaşlayacak. yani tüm vücudu geliştirmen hem gelişimin açısından hemde görüntü açısında on numara olacaktır thums:

Attığım başlıktan dolayı oldu galiba ama bende tüm vucudun bir orantıya sahip olduğunu ve bunun bozulduğunda eskisinden kötü olacağını düşünüyorum. ben özellikle kollarımın inceliğinden şikayet ediyorum. Bu yüzden önceliğim onlar, diğer bölgeleri boşlamadım yanlış anlaşılma için kusura bakmayın :D

Forumda bu tarz başlıklara genelde verilecek tek cevabı acemi 42 vermiş. Buna örnek vermek istiyorum. Spor salonuna başlamadan önce kardeşimle evde 1 yıl kadar dumbell ile çalıştık. Ben bacak dışında üst vücut çalıştım. Tabi sonuç sıfıra yakın. Kardeşim sadece kol çalıştı. Onunki benden beterdi. Sonuçta salona başlayınca her bölge, her kas grubu çalışınca gelişimde bir patlama oluyor. Tabii beslenmede çok önemli.

Back
Yukarı