sadece protein tozuyla süper vücut olur mu

TurTaa

Yeni Üye
arkadaşlar alamıyorum,yurtdışında 10 dolarlık balık yağı,10 dolarlık vitamin desteği burada 40 lira.

bütün paramı bunlara yatırıp fakirleşmek istemiyorum.
elimde sadece protein tozu var. diğer şeyleri vitamin cart curt bunları normal yollardan almak için extra napmak lazım

forumda mevcut olan bolca bilgilerden kısaca;
sabah iştaha göre yumurta, lor, peynir, vs
aralarda tavuk, kırmızı et, balık, lapa pilav, makarna, haşlanmış patates, yeşil sebze, fındık-fıstık kuruyemiş vs
antrenmana yakın opsiyon elma, sonrasında muz
yatmadan önce lor, süt vs

proteini gıdalardan alabilirsin ama multivitamin ihtiyacını karşılayacak yiyecekleri hergün tüketmek imkansız.

o yüzden benim her zaman önceliğim multivitamin.

Sorun vitaminlerin pahalı olduğunu sanmanız ise bu konu hakkında yapabileceğiniz birkaç kolay yöntem mevcut. Biraz fiyat araştırması yaptığınızda vitamin, balık yağı v.b ürünlerin ''protein tozu'' gibi ürünlerin yanında bütçeyi zorlamayacağını göreceksinizdir, gerçekten problem buysa...

Sorun vitaminlerin pahalı olduğunu sanmanız ise bu konu hakkında yapabileceğiniz birkaç kolay yöntem mevcut. Biraz fiyat araştırması yaptığınızda vitamin, balık yağı v.b ürünlerin ''protein tozu'' gibi ürünlerin yanında bütçeyi zorlamayacağını göreceksinizdir, gerçekten problem buysa...

teşekkürler. zaten protein de sorunum yok ama diğer şeyler problemdi.
yurtdışındaki adamlar 10 tane supplement kullanıyor.ona takıldım ben.

yurtdışındaki adama ne bakıyorsunuz ki, orada bizler gibi varını yokunu bu spora yatıran insanlarla mı dolu? Cebinde parası var gider alır, ha mesela ihtal malların birde gümrük değeri var eğer yanlış bilmiyorsam o da etkiliyor.

forumda mevcut olan bolca bilgilerden kısaca;
sabah iştaha göre yumurta, lor, peynir, vs
aralarda tavuk, kırmızı et, balık, lapa pilav, makarna, haşlanmış patates, yeşil sebze, fındık-fıstık kuruyemiş vs
antrenmana yakın opsiyon elma, sonrasında muz
yatmadan önce lor, süt vs

Antemandan sonra muz?Doğrudur bende yiyorum her antemandan sonrada protein nerde:D

bolca okumak lazım oku öğren belki protein tozu bile kullanmazsın...

cexenes e katılıyorum. protein tozu mükemmel birşey ama bence o da yurtiçi fiyatı olarak ederinden çok daha pahalı. şu ana kadar 10 kg protein tozu bitirmişimdir ama beslenmeme dikkat etmeden kullandım ve çok az kütle kazandım şimddi kullanmıyorum ama iyi besleniyorum ve o zaman aldığım kütleden daha fazlasını kas kütlesi olarak aldım

Back
Yukarı