• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

sadece street workout

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isoLT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

isoLT

Üye
IMG_20150202_224739.jpg arkadaslar sadece street workout ile iyi yada kotu bu gelisim oldu yakin zamanda bb ye gecicem (65-66 kg den 76 kg ye)

Son düzenleme:
bence göğüs ve kol gayet iyi ama karın biraz zayıf gibi bence bu arada bende street workout yapıyorum boy kilo + göğüs kol ve yeme programlarını yazarsan iyi olur. Bide kaç ay oldu

genetik güzel altyapı sağlam, salona başlayıp ağırlık altına girdiğinde güzel sonuçlar alırsın tabiki düzenli beslenmeyle

bence göğüs ve kol gayet iyi ama karın biraz zayıf gibi bence bu arada bende street workout yapıyorum boy kilo + göğüs kol ve yeme programlarını yazarsan iyi olur. Bide kaç ay oldu
boy 184 kilo 76 gogus : 109 cm kol : 34 11 ay falan oldu beslenmede yuksek carb sadece antrenman sonrasi basit karb :)[DOUBLEPOST=1424087206][/DOUBLEPOST]
genetik güzel altyapı sağlam, salona başlayıp ağırlık altına girdiğinde güzel sonuçlar alırsın tabiki düzenli beslenmeyle[/quote
sagolun yasadigim yerde salon yok malesef toplam 50 kg lik bi set almayi dusunuyorum isimi gorur heralde :)

çok başarılı bi gelişme elde etmişin nasıl besleniyorsun? yağ oranın kaç? bel çevren kaç? bacak çalışıypr musun? cardio yapıyor musun? omuz ölçün ne kadar? karın çalışması için ne yapıyorsun? nerde yaşıyorsun niye salon yok? şağdaki fotoda neden elin çavuşun üstünde?[DOUBLEPOST=1424089545][/DOUBLEPOST]
çok başarılı bi gelişme elde etmişin nasıl besleniyorsun? yağ oranın kaç? bel çevren kaç? bacak çalışıypr musun? cardio yapıyor musun? omuz ölçün ne kadar? karın çalışması için ne yapıyorsun? nerde yaşıyorsun niye salon yok? şağdaki fotoda neden elin çavuşun üstünde?
bu yorumu okuyan arkadaşlar saçmaladığımı düşünebilir ama saçmalamıyorum sadece iso ya takılıyom :D ismail benim en yakın arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın :D herkese saygılar. Bro fenasın :D :D :D :D

Son düzenleme:
çok başarılı bi gelişme elde etmişin nasıl besleniyorsun? yağ oranın kaç? bel çevren kaç? bacak çalışıypr musun? cardio yapıyor musun? omuz ölçün
ne kadar? karın çalışması için ne yapıyorsun? nerde yaşıyorsun niye salon yok? şağdaki fotoda neden elin
çavuşun üstünde?
[DOUBLEPOST=1424089545][/DOUBLEPOST]
bu yorumu okuyan arkadaşlar saçmaladığımı düşünebilir ama saçmalamıyorum sadece iso ya takılıyom :D ismail benim en yakın arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın :D herkese saygılar. Bro fenasın :D :D :D :D
eyvallah bro :D :D :D :D

Back
Yukarı