• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Safeo Resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safeo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

safeo

Üye
Diyete biraz erken başlamam gerektiği için Suplement kürünü tam istediğim kadar uzatamadım diyete başlangıç halim bulk dönem sonu fotolarım...

3f3f1.jpg

3f3hm.jpg

3f3jc.jpg

3f3js.jpg

3f3k3.jpg

3f3kr.jpg

3f3ky.jpg

Bugün diyette 4'üncü gün bu arada :)

2.fotodaki kolun 3.fotoğraftaki tricepsin 4.fotodaki calfın ve 6. fotoğraftaki ön kolun maşallahı var :) tekbrik ediyorum.
bu arada omuz ve bel kaç cm fotoğraflarda ?

• Like
Reactions: mJw
ölçüm yapmadım aslına bakarsan en sıkıntılı bölge zaten bel bende belde yağlanma oluyo direk genetik yapıdan dolayı

• Like
Reactions: mJw
Kaliteli kaslar ortaya cıkarmıssın bulk olduğun halde diyetin bittikten sonra olusacak görüntüyü tahmin edebildim. Tebrik ederim diyet sonu fotoğrafınızı merakla bekliyorum.

Merhaba
Ben bir soru sormak istiyorum. Diyete başlamak için suplement kombinasyonunuzu devam ettiremediğinizi yazmışsınız. Acaba nasıl bir suplement kombinasyonu yapıyordunuz ve bundan diyet için vazgeçmek zorunda kaldınız ve yeni suplement kombinasyonunu ne şekilde yapmayı düşünüyorsunuz?

iyi bulk valla ama definasyonda o vücudun, kas liflerinin belirgin olduğu hali daha fazla dikkat çekeceği aşikar.

Genel anlamda başarılı.Definasyondan sonra vücut şahane gözükecek.Başarılarınızın devamını dilerim.

Merhaba
Ben bir soru sormak istiyorum. Diyete başlamak için suplement kombinasyonunuzu devam ettiremediğinizi yazmışsınız. Acaba nasıl bir suplement kombinasyonu yapıyordunuz ve bundan diyet için vazgeçmek zorunda kaldınız ve yeni suplement kombinasyonunu ne şekilde yapmayı düşünüyorsunuz?

Yağ yakım günlüğüm burda arkadşlar ;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/oxy-elite-pro-ve-fazlay-t49216.html?p=491457#post491457

Boy : 178
Kilo : 95 ( bugün itibari ile )

Back
Yukarı