Turkce rapin en onemli ilk temsilcisi Sagopami? Cok komik
Turk rapinin temelleri almanyada atilmistir, 90li yillrin basinda bu almanyanin neo irkci nazilerden bikan turk gencligi arasinda basladi turk rapi ve turk gencliginden ilk cikan albumlesmis ve patlama yapan ornek 95 yilinda carteldir. Sago filan yeni yetme cocuk kalir yani almanyadaki turk rapcileri yaninda. O radyoda dj lik yapardi o donemler
Adamin kimin muridi oldugunu sorgulamiyoruz ki sahitlik etmeye gerek yok kendisi zaten ovunerek soyluyor, sadece bir insanin nasil 90 derece donebilecegini orneklemek icin soyledik, isteyen istediginin etegini oper, ayak suyundan su icer, beni hic ilgilendirmez. Burda dini bir tartisma icinde degiliz, onun kadar hepimiz muslumaniz! Sadece yanar donerligini vurguluyoruz
Yaptigi ise saygi filan duymuyorum, zerrede haz etmem. Benim RAP kulturume veya dunyadaki RAP anlayasina ters isler yapiyor.
Muzik olarak dinlemek isteyen dinlesin, RAP dinlemek isteyene guzel tavsiyelerde bulunabilirim
Rap bir kulturdur, sizin icin bastan yazamayiz bu kulturu kusura bakmayin

Zaten kendiside ben rap yapiyorum demekten cok ben bu muzigi yapiyorum begenen dinlesin tarzindadir.
Son vukuatida yasadigi sitede camdan kendisine hayran olan kendi sitesinde oturan bir cocugu karisi ile eve alip, dovmesidir, bakalim kac sene ceza alicak kisiyi hurriyetinden yoksun birakmak ve 15 yasindan kucuk cocuga eziyetten.