Sakalın hızlı uzaması için ne yapılmalı ?

Selamun aleyküm ;
Bu sene çenemde yeni yeni sakallar çıkmaya başladı birsürü sakallar var az sert ve siyah . Herneyse sakalımın hızlı uzaması için napmalıyım ? Haliyle sakal bırakmak istiyorum ama kısa ve uzasa belli olacak napmalıyım ?
Cevabınızı bekliyorum.... :)

Heves etme böyle boş şeylere bende senin gibiydim yeni çıkmaya başladığına göre büyük ihtimal 15-16 yaşındasın bende 15 yaşında jiletle almaya başladım şuan 18 yaşındayım 3 senedir jiletle alıyorum hiç bulaşma bence zaten istemediğin kadar çıkacak ilerde

Sizinle irtibata geçebilirmiyim ?[DOUBLEPOST=1448135475][/DOUBLEPOST]
Heves etme böyle boş şeylere bende senin gibiydim yeni çıkmaya başladığına göre büyük ihtimal 15-16 yaşındasın bende 15 yaşında jiletle almaya başladım şuan 18 yaşındayım 3 senedir jiletle alıyorum hiç bulaşma bence zaten istemediğin kadar çıkacak ilerde
Konuşmaya gelirmisiniz bir kaç sorum olacakta :) teşekkür ederim

Son düzenleme:
badem yağı sürersen çıkıyor diye biliyorum. ama ben de senin gibiyim yaşım 17 yeni yeni çıkmaya başladı doğal sürecine bırakmak daha doğru diye düşünüyorum.

Sarımsak kullan kesin çıkartıyor çıkmasını istediğin yere sür 1 ay farkı gör

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarımsak kullan kesin çıkartıyor çıkmasını istediğin yere sür 1 ay farkı gör

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim sakallarım çıkıyor sarımsak sürmeye gerek yok daha yeni çıktığı için siyah kıllar ince ve cılızlar haliyle sadece aynaya bakınca gözüküyorlar diğer türlü görünmüyorlar artık tek işim benim sık sık jilet vurmak günden güne vuruyorum . Artık daha çok siyahlaşmasını , sertleşmesini ve kalınlaşmasını bekliyecez . Zaten hemen sertleşir diye tahmin ediyorum :)

Back
Yukarı