sakal

meraba herkese benim sorunum sakalimin cikmamasi degil cikiyo ama tuy gibi sert ve siyah degil yanklarda cenede boyunda heryerde var ama ergen biyigi diye tabir edilen tarzda yumusak nasil sertlestirip belirignlestirebilirim? hep jiletle tras olmama ragmen sert cikmiyo

Sevgili simitci88 ;

Bu durum içim yapılacak pek bir şey yok , yaşın daha ufak ise zamanla sertleşebilir , değil ise yapılacak hiçbir şey yok ...

Yapılacaklar listesi veren de olacaktır sana ama tamamı yalan ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

daha yeni 17 oldum bu saatten sonra duzelirmi sarimsak sur falan gibisinden seyler okudumda dedigin gibi yalan ve sacma diye dusundum

yav daha 17 yaşına yeni girmişsin.. Yani 16 yeni bitmiş nedir bu acele ?

Sabret biraz sürme yüzüne gözüne sarımsak falan filan 1 hafta sarımsak kokarsın sonra

zaten surmicem onlar sacma geliyo acelem falanda yokta jiletle duzenli tras olmama ragmen sakal belirgin cikmiyo ona uzuluyom

düzenli jileti falan acilen bırakın lütfen. ben de zamanında aynı naneleri yedim şimdi şaçma sapan çıkan sakallarımla uğraşıp duruyorum.

Bu tür durumlarda en etkili ilaç zamandır. 20 - 25 yaşından sonrada sakalını yumuşatmak veya daha rahat traş olmak için neler gerekli konusunu açıcağını umuyorum :)

ben 19 yasımdayım suratımda hıc sakal yok favorıler kısmında bıle yok yanı hıcte dert etmıyorum hatta hosumada gıdıyor sakal guzel bırsey degıl yanı
bızım sınıftakıler hergun tras oluyor yuzlerı hep tahrıs oluyor sende takma jıletede bulasma ben suana kadar hıc surmedım jılet ılerıde pısman olursun oluruna bırak en ıyısı..

strelok sakalin yamuk cikacagini sanmiyorum cunku zaten sakal var ve duzugn cikmis ona gore kesiyorum ama sorun sert olup olmamasi 20-25 yasina kadar beklemekte itemiyorum ya :D ama baskda secenek yok gibi

daha yeni 17 oldum bu saatten sonra duzelirmi sarimsak sur falan gibisinden seyler okudumda dedigin gibi yalan ve sacma diye dusundum

Sarımsak sakalkıran tedavisi için kullanılır. Sakalkıran çıkan bölgeyi tahriş eder ve böylece cildin onarılması için uyarım görevini üstlenmiş olur. Yani sarımsak sakal çıkarmaz.

jiletle traş olurken dikkatli ol illa sakal çıksın diye yüzünü komple traş ediyim deme :D sonra pişman olursun aman sarımsak işine hiç girme bu sefer sakalım her yerimde çıkmış diye konu açarsın :D daha 17 yaşına yeni girmişsin 6 ay sonra belirginleşmeye başlıcak merak etme.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:01 ----------

bende senin gibi meraklıdım sakala ama şimdi pişmanım haftada 2 kez kesmek zorunda kalıyorum :(

senin yasında benimde dediğin gibiydi 19 yasındayım simdi cıkmasından dolayı dertleniyorum işde sıkıntı yaratıo :) senin sorunun sadece zaman

Arkadaslr yasim 18 yeni bitti 19 dan gun aldm ama sadece cene we biyik bolgesinde war sakal bu siralar gunde 1 kere jilet vurmaya basladim bilmem faydasi olurmu cikmsini istyrum arkdslr kose diyolr dalga gciyolr sinir bozucu bi durum lutfn cikmsi icin ypmam gerekeni solermisiniz bnm bi arkdsim vazalin suryodu oda cikmsnda yrdmci oldgnu sledi blgnz warmi yrdim pls...

ben ortaokula gittiğimde hep makina ile makas ile kısaltırdım ( siyah tüyleri) hep öyl eyaptım yaptım yaptım...

Ve sonra başladım zamanı geldiği için jilet ile olmaya,normal insanlara göre daha seyrektir,buda o zaman jiletle değilde deidğim gbi maks veya makina ile yapmamdandı.

Tek tavsiyem jilet kullanmaya başla..ve en önemlisi diğer arkadaşalrında dediği gibi zaman bırak hoş olacaktır fazla sık iyi deel ;)

ben konunun hakimi değilim sadece bildiklerimi yazayım bırak cıkmasın askerde rahat edersin diyenleri görmezden gel askerde hergün traş oluyorsun(ben askere gidmedim gidip gelen arkadaslarımdan duydum) sakalın renginden baslamak en iyisi sarı sarımı yosa sacın renginde siyah mı? sarımsak doktorlar tarafından önerilen bir yönden Sarımsağı güzelce ezip saçlarınıza veya sakallarınıza sürün. Biraz bekletin kuruyacaktır. Sadece biraz kokusu gitsin o kadar. Göreceksiniz faydasını. badem yağı ve zeytin yağınıda kullanabilirsin bunlarda etkisi görülmüs bir yöntem masaj seklinde uygulayın bunları hergün yapma zahmetinde hissetme kendini arada bir yapabilirsin genlerdendende olabilir bu sorun sarıysa ergenlikdeki sürecindir o anlamda söyledim sarımı siyah mı? diye

hocam zaten jiletle tras oluyorum bide sarimsak falan ugrasmak istemyorum rengi siyah ama yumusak sert degil yani favori kismi sakal gibi degilde sacin devami gibi cikiyo jiletle kesmeme ragmen biyikta ergen biyigi gibi :D

Bir an kendimi gördüm sende :)
Ben de sakalım çıksın diye sakalsız suratıma vurdum jileti şimdi vurduğum günlere bakıp kendime kızıyorum keşke vurmasaydım diye.
Konuna gelirsek sakalın çıkıyorsa dert etme.
Yaşın ilerledikçe ve zaten jilet kullanmaya başlamışsın ileride istemediğin kadar sertlikte sakalların olacak.
Zamanına bırak ve traşını ol ;)
Yüzüne de abuk sabuk şeyler sakın sürme!
Ben de bir yerde dinlediğim birinin aklına uyup -isteyene ismini de verebilirim.- saç güçlenmesi için şeftalili bilmem neli sabunla yıkadım ve yıkadığıma bin pişman oldum!
Tabi bunu yaptığım zaman daha 15-16 yaşlarında filandım ve ailemden gizli yapmıştım ...
Sen sen ol bırak oluruna, saçma şeyler denyerek güzelim yüzünü bozma.
İyi günler,

Son düzenleme:
Back
Yukarı