Nanza
Üye
Merhaba arkadaşlar
Sözü fazla uzatmak istemiyorum bir yıl önce omuz sakatlığı yaşadım ve güçlendirme ilaçlar vs derken geçeli 3-4 ay oldu omzum
Baş üstü pressler yaparken, bench press yaparken sorun yaşıyorum hala ve bir süre daha yapmayı düşünmüyorum hala omzumu güçlendiriyorum
Vucudunda cok eksikler var özellikle gövde kısmında sırt ve göğüs çok eksik bunu biliyorum.
Makinada göğüs press ve şınav, bir de sıkıştırma yapabiliyorum yalnızca
Omuzda sadece yana açış ve güçlendirme egzersizi yapabiliyorum
Sırtta pek sorun yok çoğunu yapıyorum
Boyum 191 kilom 73
Benim sorum düzgün beslenme ile bu vucudu bu sakatlığa kısıtlı hareketlere rağmen güzel yerlere getirebilir miyim?
Amacım cok iddialı olmak değil bu kurulukta geniş bir gövde be biraz daha iyi kollar ve bacaklar istiyorum
Teşekkür ederim cevaplar için
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sözü fazla uzatmak istemiyorum bir yıl önce omuz sakatlığı yaşadım ve güçlendirme ilaçlar vs derken geçeli 3-4 ay oldu omzum
Baş üstü pressler yaparken, bench press yaparken sorun yaşıyorum hala ve bir süre daha yapmayı düşünmüyorum hala omzumu güçlendiriyorum
Vucudunda cok eksikler var özellikle gövde kısmında sırt ve göğüs çok eksik bunu biliyorum.
Makinada göğüs press ve şınav, bir de sıkıştırma yapabiliyorum yalnızca
Omuzda sadece yana açış ve güçlendirme egzersizi yapabiliyorum
Sırtta pek sorun yok çoğunu yapıyorum
Boyum 191 kilom 73
Benim sorum düzgün beslenme ile bu vucudu bu sakatlığa kısıtlı hareketlere rağmen güzel yerlere getirebilir miyim?
Amacım cok iddialı olmak değil bu kurulukta geniş bir gövde be biraz daha iyi kollar ve bacaklar istiyorum
Teşekkür ederim cevaplar için

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi